Drenge single EYC, set fra atleternes side

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

I går blev der spillet i disciplinen Single ved EYC i Wien og efter de fire danske drenge atleters kamp, har de hver især skrevet lidt om deres oplevelser af deres eget spil i single.

Mathias Ankerdal:
Single gik både godt og skidt og der var mange oppe og nedture. Jeg startede fint ud og lavede mine slag, så i de første 2 serier spillede jeg fint.

3 serie begyndte jeg og lave dårlige slag idet jeg tænkte for meget over resultat og placering. Jeg fandt dog det gode spil frem igen og får skudt et fint resultat, hvis jeg skal sige noget positivt, så var især mit sparespil helt på toppen.

Niklas Sørensen:
Fra start af havde jeg det forkerte mindset og tænkte for meget på at jeg skulle gå videre i Masters, det resulterede i, at jeg ikke fulgte min proces og strategier. Jeg kom derfor langt bagud fra start og tilføjede derved ekstra unødvendigt stress til mit spil.

Jeg havde haft problemer med min teknik under hele turneringen og da jeg så stoppede med at følge min proces og i stedet begyndte at kigge på mit resultat, gik det helt ned af bakke.

Alt i alt er jeg lidt skuffet over mig selv, jeg stressede for meget og havde derfor ikke nok fokus på min plan og strategier.

Nicklas Brade:
I går spillede jeg single, jeg spillede under niveau og derfor blev resultatet ikke helt som jeg havde håbet på. Jeg kunne have gjort det meget bedre, men jeg havde desværre nogle tekniske udfordringer samt jeg var lidt nervøs.

Jeg lavede 1155, hvilket ikke er super højt, men det kunne have gået værre, hvis mit sparespil havde drillet, men det var rigtigt godt og det var mit gode sparespil der holdt mig oppe.

Overordnet set synes jeg egentligt stadig det gik okay, selvom jeg havde nogle problemer.

Marcus Christensen:
Jeg har så spillet single disciplinen ved EYC og her følte jeg fra start af at det gik dårligt med selve processen, men efterhånden fik jeg lidt humør på, hvilket hjalp.

For at vende den mindre gode start begyndte jeg at tænke på, at jeg ikke har flere ungdomsår tilbage og at jeg derfor ville jeg have det sjovt på banerne og forsøge ikke at være så resultat orienteret – det lykkedes og resten af single disciplinen var det bedste bowling jeg har oplevet i år, og det var fantastisk.

Resultatet for de enkelte atleter kan findes via de nedenstående link.

 

 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_separator style_type=”single|dashed” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#f44336″ top_margin=”” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”center” style_type=”underline dashed” sep_color=””]

EYC Quick link

[/fusion_title][fusion_text]

TIDSPLAN | RESULTATER | STREAMING

[/fusion_text][fusion_button link=”https://www.instagram.com/fremtidensbowling/” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”xlarge” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Instagram – Fremtidens bowling atleter[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.