Pige single EYC, set fra atleternes side

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

I går blev der spillet i disciplinen Single ved EYC i Wien og efter de fire danske pige atleters kamp, har de hver især skrevet lidt om deres oplevelser af deres eget spil i single.

Laura Laugesen
Min single-disciplin har været meget op og ned.

Jeg spillede med Julie, som er en rigtig god holdkammerat, men på samme tid også en rigtig god veninde. Vi havde det super godt på banerne og støttede hinanden til det sidste. Jeg havde det selv rigtig svært på banerne i starten, men kom rigtig godt igen i de sidste 3 serier, hvilket jeg er rigtig glad for!

Der er en helt masse jeg kan gribe fat i, som kan være med til at jeg lærer mig selv endnu bedre at kende – Det er jeg glad for!

Julie Bendsen
I dag var personligt en super god dag for mig på banerne. Jeg lavede en masse gode lommeslag, selvom jeg stadig havde nogle enkeltkegler tilbage i ny og næ.

Det fine samarbejde med Laura og gejsten var i den grad tilstede, hvilket helt klart bidrog til min præstation. Mit resultat resulterede derfor også i, at jeg klarede cuttet til Masters.

Cecilie Dam
Single gik ikke helt, som jeg havde forventet. Selvom jeg føler, at jeg eksekverede slagene rigtig fint, kæmpede jeg med kegler som ikke helt gav det pay-off, som jeg havde fortjent på de ellers gode slag.

Jeg fandt dog mit fighter-gen frem og fik fundet en god, solid linje med en stærk kugle som gavnede min kuglereaktion. Jeg kæmpede mig til et par gode sidste serier for derefter at kunne afslutte mit andet EYC på god vis.

Megan Dicay
Jeg havde en rigtig god start på banerne. Slagene var afslappet og kastet godt. De næste par serier døjede jeg med dårlig breaks i form af splits som 4-9 og derudover døjede jeg med under/overreaktion. Jeg blev hurtigt straffet på slag der var tight og blev allerede i 2 serie ramt af modgang. Her bevarede jeg roen og kæmpede helt til det sidste.

I 6. Serie rykkede jeg mig en del til højre og fik afsluttet mit sidste EYC med et par flush.

Resultatet for de enkelte atleter kan findes via de nedenstående link.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_separator style_type=”single|dashed” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#f44336″ top_margin=”” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”center” style_type=”underline dashed” sep_color=””]

EYC Quick link

[/fusion_title][fusion_text]

TIDSPLAN | RESULTATER | STREAMING

[/fusion_text][fusion_button link=”https://www.instagram.com/fremtidensbowling/” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”xlarge” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Instagram – Fremtidens bowling atleter[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.