Martin Wozny takker af for denne gang og Jimmy D. Mortensen siger goddag.

Det danske ungdomslandshold har gennem en del år vundet en del medaljer hjem til Danmark og senest vandt de danske drenge GULD i team. At vinde Guld i team ved EYC er en stor præstation af alle de involverede (træner(e) + atleter) og for Martin Wozny’s vedkommende var det kronen på værket og derved tid til at give stafetten videre til en ny ungdomslandstræner for drenge. Den nye ungdomslandstræner (drenge) er Jimmy D. Mortensen og det skal blive spændende at følge Jimmy i hans overgang fra topatlet på det danske herrelandshold til ungdomslandstræner for de danske drenge ved det kommende EYC.
Stafetten vil bliver overdraget i løbet af august mdr. hvor både Martin og Jimmy vil deltage ved den fælles Talentsamling i Odense d.17/18. august 2019.
Til slut vil jeg gerne takke Martin Wozny mange gange for hans store engagement mht. udvikling af bowling i Danmark samt for hans måde hvorpå han har håndteret de unge atleter. Der er fuld forståelse for at Martin gerne vil hellige sig familien i de kommende år, men jeg håber, at vi vil se dig tilbage i trænertrøjen på et senere tidspunkt.

Med sportslig hilsen
Lotte Olsen – Sportschef DBwf

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.