Ny projektleder for de strategiske spor

Jeg hedder Tina Kirsten Andersen
Pr 1. oktober er jeg ansat i en 32 timers stilling som projektleder for de strategiske spor ”Organisationsstruktur, ledelse og klubudvikling” samt ”Reaktivering af tidligere medlemmer fra voksengruppen”. Desuden er jeg også ansat som uddannelsesansvarlig i forbundet.

Jeg er kandidat i idræt og sundhed fra Syddansk universitet. Jeg er 34 år og bor i Glostrup. I min fritid spiller jeg fodbold og håndbold, og tager aktiv del i det sociale liv i disse klubber.
Jeg kommer fra en stilling som Projektkoordinator hos DBU Sjælland.

Desuden har jeg tidligere arbejdet som underviser i både gymnasiet og folkeskolen. Jeg har rejst meget som frivillig leder for primært 11-årige børn med organisationen CISV. Jeg har dermed god erfaring med at facilitere og lede mennesker og projekter.
Jeg brænder for foreningslivet og det fællesskab som skabes i klubberne. Her mødes mennesker, som måske ikke ellers ville have mødt hinanden, med sporten i centrum. Man samarbejder for at skabe gode rammer for klubbens medlemmer og ens kammerater. Her finder man tit meget passionerede mennesker.
Jeg har selv været aktiv i foreningslivet siden jeg var 4 år. Her har jeg udviklet mig som person, og fået en masse menneskelige og faglige kompetencer, som jeg vil tage med mig ind i mit arbejde hos Danmarks bowling Forbund.
Jeg glæder mig til at komme i gang med at arbejde videre på de strategiske spor, og ikke mindst møde jer alle og opleve klublivet og det frivillige arbejde i de forskellige bowlingklubber, og samarbejde og understøtte jer i klubberne.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.