Indendørs idrætsaktiviteter er fortsat omfattet af myndighedernes forbud

Det er kommet bestyrelsen for øre, at der foregår træningsaktiviteter flere steder i Danmark. Det er meget uheldigt, da alt indendørs idrætsaktivitet er i strid med myndighedernes forbud samt Danmarks Idrætsforbunds anbefalinger. Dette gælder også selvom man overholder retningslinjerne angående afstand, antal fremmødte m.m.

Bestyrelsen opfordre på det kraftigste, at disse uautoriserede træningsaktiviteter stopper omgående, indtil myndighederne igen tillader indendørs idrætsaktiviteter. Derudover bedes alle i og omkring bowlingsporten have respekt over for hinanden og hinandens omgivelser og tænke over hvad man skriver på de sociale medier, samt at der skrives i et respektfuld sprog.

Mvh
bestyrelsen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.