Elitesatsning tager sin spæde opstart

BK Trekanten starter en elite/klubsatsning op.

Denne satsning henvender sig i første omkring til BK Trekanten’s liga spillere senior som ungdom, efterfølgende skal den viden atleter og klubben får gerne være med til at BK Trekanten som klub, og dermed så alle atleter ender med at blive en del af en fælles DNA.

Fælles aftale underskrives

Der underskrives en aftale med hver enkelt atlet, så man kan holde hinanden op på at man vil det, og på at man i fællesskab får skabt resultater til glæde for både atlet og klub.

Hele satsningen sker i et tæt samarbejde med Kolding Elite’s eksperter – Lene Terp tidligere top fodboldspiller nu talentchef hos DBU, Jakob Freil sportspsykolog og teknisk coach Bakken Bears.

Aftalen vil også være en del af klubsatsningen senere, når man som klub bringer alle medlemmer i spil, det er for BK Trekanten lig med en fælles retning, og et tilbud til alle medlemmer om muligheden for at udvikle sig på det niveau de ønsker.

Samarbejde med hallen

Der ud over har BK Trekanten et unikt samarbejde med hallen, og som klub er man jo i den meget gunstig position, at man har deres egen oliemaskine og alt det andet isenkram der skal bruges.

Omkring oliemaskinen kan man da nævne, at også her har man en samarbejdsaftale hvor hallen gør brug af BK Trekanten og den vej rundt få nogle fordele.

Tur til Florida

I forbindelse med denne her satsning, var det planen at BK Trekanten skulle en tur til Florida over på Kegle’s træningsanlæg, men en lille virus har været med til at dette måtte udskydes indtil videre.

Klubben er dog ikke så nemme at slå ud af den, for man kan senere hen bruge turen til at se hvor langt, hver enkelt spiller er nået i sit forløb.

I kan se mere om klubben på deres facebook, som kan ses her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.