Klubtilmelding: Danmark Bowler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NU KAN DIN KLUB BLIVE EN DEL AF DANMARK BOWLER

Danmark Bowler afholdes i uge 6-11 i 2021. Der kan synes lang tid til, men skal din klub være en del af Danmark Bowler er det nu I skal melde jer som Danmark Bowler klub. Det er helt gratis at være med, og I får hjælp og inspiration til at skabe et fedt arrangement i jeres klub.

Danmark Bowler er en enestående – og helt gratis – mulighed for at få inviteret omverdenen ind i vores fantastiske bowlingsport, som rummer fællesskab, sjov og motion.

 Hjælp til at lave et fedt arrangement
Det er helt gratis at melde sig som Danmark Bowler klub. Alt du skal gøre er at tilmelde din klub, booke baner, og få planlagt en sjov dag for både nuværende og potentielt nye medlemmer.

Det er helt op til den enkelte klub, hvordan programmet for deres åbent hus strikkes sammen, men vi kommer med inspiration, så klubberne ikke behøver opfinde det hele selv. Vi vil sætte fokus på at bowlingsporten rummer alle mennesker uanset alder og sted/status i livet, derfor vil vi hver uge i kampagneperioden sætte særlig fokus på udvalgte målgrupper, der dyrker bowlingsporten.

I starten af 2021 modtager Danmark Bowler klubberne en gratis arrangørpakke med guides og rekrutteringsmateriale til Danmark Bowler. Derudover kan alle Danmark Bowler klubber deltage i et webinar omhandlende synlighed og rekruttering via Facebook samt et webinar hvor klubberne kan netværke og sparre med hinanden i forhold til åbent hus-arrangementerne.

Læs mere om at være Danmark Bowler klub og tilmeld din klub frem til fredag den 4. december.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.