UDSKYDELSE AF DET NYE TRÆNER 1 KURSUS 2021

I FORÅRET 2020 HAVDE VI EN PLAN….
… LYDER DET BEKENDT?

Usikkerheden omkring coronasituationen og forsamlingsloftet gør at vi på nuværende tidspunkt har valgt at udskyde det træner 1 kurset, der var planlagt til at skulle afholdes med opstart 9.-10. januar 2021, på ubestemt tid.

Når vi har et bedre overblik over situationen, retningslinjer og aktivitetskalenderen vil vi finde en ny dato, og melde den ud til alle klubber.

Vi vil arbejde for at der bliver afholdt et træner 1 kursus i 2021. Så er der potentielle og interesserede træneremner i jeres klub, så prik dem på skulderen, så de er klar når datoen meldes ud. Undersøg desuden hos jeres kommune, om de giver tilskud til f.eks. trænerkurser.

Status på det igangværende Træner 1 kursus

Det igangværende træner 1 kursus, der skulle være afsluttet i juni 2020, blev i første omgang rykket til slut oktober. Grundet myndighedernes udmelding om yderligere restriktioner, med meget kort frist inden kurset afholdelse, blev vi nødsaget til at rykke kurset endnu engang.

Den nye dato for kursets del 2 er den 16-17. januar 2021.

Denne dato vil vi gøre alt for at holde fast i, og om nødvendigt gå til en plan B for afholdelsen.

Deltagerne er informeret.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.