Klar corona-opfordring: Hold fast og hold ud

(Kilde: DIF)

Danmarks Idrætsforbund bakker på baggrund af den alvorlige corona-situation op om forlængelse af de nuværende restriktioner. Samtidig sender DIF en vigtig melding.

”Lige nu kæmper vi i Danmark en fælles kamp for at holde corona-situationen mest mulig under kontrol. Den kamp bakker vi op om i DIF, og vi ved, at vores foreninger og forbund forsat vil agere ansvarligt og forsvarligt. Det har de på flot vis gjort under hele corona-krise, selvom de har været under et stort pres!”

DIF bakker op om myndighedernes seneste udtrykker forståelse for, at de nuværende restriktioner – også på idrættens område – forlænges foreløbig til den 17. januar 2021.

Suspension af al aktiviteter i Danmarks Bowling Forbund

Som corona-situationen ser ud lige nu, hvor vi snarere læner os op ad yderligere skærpelser end lempelser, bakker Danmarks Bowling Forbund, som DIF, også op om myndighedernes udmelding. Som følge heraf, samt pressemøde tirsdag den 28. december 2020 suspenderes følgende aktiviteter i Danmarks Bowling Forbund indtil videre:

  • Alle sportslige aktiviteter (kampe, mesterskaber og stævner. Herunder tillige Ligaen og DBwF godkendte stævne aktiviteter).
  • Al undervisnings- og kursusaktivitet. Virtuel undervisning- og kursusaktivitet kan gennemføres, så længe ingen af deltagerne samles fysisk.
  • Al fysisk mødeaktivitet. Nødvendig mødeaktivitet skal gennemføres via teams m.v.

En restriktiv tilgang til retningslinjerne

Siden ultimo november, er de daglige tal for smittede, indlagt og døde steget voldsomt. I samme periode, og på baggrund af myndighedernes anbefaling, har DIF opfodret til en restriktiv tilgang til retningslinjerne, herunder tillige for dispensationerne for professionel idræt jf. ½ 13, stk. 4 i ”Bekendtgørelse om forbud mod større forsamlinger og mod adgang til og restriktioner for lokaler og lokaliteter i forbindelse med håndtering af covid-19”. Flere drøftelser med DIF’s corona task force, ligger til grunde for, at Ligaen også er suspenderet indtil videre.

Som følge heraf, er det ”kun” vores TD-atleter, der vil stå på den opdaterede liste, der via DIF skal afleveres til myndighederne umiddelbart efter nytår, der kan forsætte deres træning. (Disse atleter kan træne under samme stramme retningslinjer, der var gældende i foråret. Dog kun hvis der er åben i et af de tre elitecentre, hvor atleten er tilknyttet. )

Med sportslig hilsen

/ Godt nytår
Bestyrelsen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.