Herre landstræner set up samt nyt træneroplærings projekt

For det kommende år vil det atter være trænerduoen Michael Bai (landstræner for herrer) samt Mikael Brændeskov Andersen (assisterende landstræner for herrer) der kommer til at varetage landstræner arbejdet på herresiden, hvor hovedopgaven vil være EM for herrer i Helsinki, Finland i perioden d. 11-22. august 2021.

Dertil er der i forbundets samarbejde med Team Danmark blevet besluttet at forbundet skal have ekstra fokus på træneroplæring, således chancerne øges mht. på sigt at kunne udvikle trænere til landsholds niveau.
Til at varetage denne opgave er Michael Bai blevet projektansat som træneransvarlig og jeg håber at denne øgede fokus på forbundets trænere vil gavne trænernes udvikling på både kort samt lang sigt.

Med sportslig hilsen
Lotte Olsen
Sportschef – DBwF

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.