Danmark Bowler rykkes til efteråret 2021

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” admin_toggled=”no” admin_label=”Billede, titel, manchet, byline (dato mm)”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”25608″ max_width=”” style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://bowlingsport.dk/wp-content/uploads/2020/10/Danmark-Bowler-e1602591173711.png[/fusion_imageframe][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Danmark Bowler rykkes til efteråret 2021

[/fusion_text][fusion_text columns=”1″ column_min_width=”” column_spacing=”4EM” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

18. Januar 2021
 Af: Tina Kirsten Andersen

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Det seneste år har vi lagt mange kræfter i udviklingen af Danmark Bowler, og har forsøgt at være optimistiske omkring afholdelsen. Men corona situationen har spændt ben for den planlagte afholdelse i uge 6-11 i 2021. Men det er kun et benspænd. Det er blevet besluttet at Danmark Bowler rykkes til efteråret og ugerne 41-46.

Her er det tanken at klubberne inviterer mulige nye medlemmer ind i klublivet, så de kan få en smagsprøve på hvad bowlingsporten er og hvor skønt det er at være en del af klublivet og fællesskabet. Vi har bygget kampagneperioden op over følgende uger:

Danmark Bowler i efteråret 2021

  • Uge 41: reaktiverede
  • Uge 42: Familier (efterårsferien)
  • Uge 43: Familier (efterårsferien)
  • Uge 44: Børn og unge
  • Uge 45: voksne
  • Uge 46: Pensionister

Formålet med Danmark Bowler er at synliggøre og brande bowlingsporten og klublivet, og har i øvrigt til formål at hjælpe klubberne med at rekruttere flere medlemmer.

Som en del af Danmark Bowler skaber vi synlighed omkring bowlingsporten ved at klæde klubberne på til at synliggøre sig selv på de sociale medier. Det gør vi igennem 2 webinarer omkring med dertilhørende onlinekursus, hvor man kan følge guides. Webinarene og kurserne omhandler synliggørelse af klubben på Facebook samt rekruttering via Facebook begivenheder.

Derudover er der blevet lagt mange kræfter i at lave et godt rekrutteringsmateriale. Vi har blandt andet lavet nogle super fede videoer, som klubberne kan lægge på deres Facebook side og begivenheder.

Hvis vi alle står sammen omkring Danmark Bowler, kan vi lave en masse larm på de sociale medier og i lokalområderne omkring bowlingsporten og klublivet, og vise hvorfor bowlingsporten er så fed en sport.

Vi, Mads og Tina (DBwF’s udviklingskonsulenter), vil meget gerne hjælpe og sparre med din klub om jeres Danmark Bowler arrangement. Så hvis din klub har lyst til sparring for hjælp eller opklarende spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte os.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” admin_toggled=”no” admin_label=”Afsender / Kontaktoplysninger”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”2_5″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”23817″ max_width=”” style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://bowlingsport.dk/wp-content/uploads/2019/10/tina-kirsten-andersen-150×150.png[/fusion_imageframe][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Kontaktoplysninger:
Tka@bowlingsport.dk
40457696

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”2_5″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”25180″ max_width=”” style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://bowlingsport.dk/wp-content/uploads/2020/07/Mads.jpg[/fusion_imageframe][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Kontaktoplysninger:
Mst@bowlingsport.dk
40454712

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.