Inspiration til aktiviteter ved genåbning af indendørsidræt

Kære Bowling Danmark

 

 

Vi kan ikke vente til at bowlinghallerne bliver genåbnet, og i den forbindelse har vi arbejdet på en masse koncepter der kan være med til at sikre mest muligt bowlingaktivitet på de danske bowlingbaner. Vi har samlet aktiviteterne i et idekatalog, og tilpasset dem forskellige forsamlingslofte. Vi håber at det kan være med til at inspirere til forskellige former for aktiviteter, også fremadrettet.

 

Når vi nærmer os en mere fast tidshorisont for genåbningen af bowling, vil vi udbyde en workshop, hvor vi, i fællesskab kan inspirere hinanden til en masse fede aktiviteter, tilpasset de lokale forhold.

 

Inspiration til klubaktiviteter – når bowlingsporten genåbner

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.