Varsel af ny dato for repræsentantskabsmødet 2021

Til Danmarks Bowling Forbunds repræsentantskab

 

 

Som skrevet i indkaldelse til det ordinære repræsentantskabsmøde 2021, er afholdelse af mødet, som oprindeligt planlagt den 20. marts 2021, afhængig af det gældende forsamlingsforbud.

 

Med det nuværende forsamlingsforbud på 5 personer, gældende foreløbig til 5. april, er det ikke muligt at gennemfører repræsentantskabet i marts måned.

 

Det er bestyrelsens vurdering, at en fysisk afvikling af repræsentantskabsmødet absolut er mest hensigtsmæssigt. En fysisk afvikling kræver derfor, at restriktionerne bliver lempet tilstrækkeligt så det er muligt at mødes mindst 100 personer.

 

Som varslet ved opslag på bowlingsport.dk 28. februar, er repræsentantskabsmødet p.t. flyttet til:

 

Lørdag den 29. maj 2021

Forventet start 11.30

Fredericia-Hallerne

Vestre Ringvej 100

7000  Fredericia

 

Afhængig af hvordan situationen udvikler sig, er det muligt, at bestyrelsen må vende tilbage med endnu en ændring af datoen.

 

Af samme årsag, åbnes der først for tilmelding m.v. til repræsentantskabsmødet og årsmøderne i DBwF Vest og DBwF Øst, når restriktionerne er lempet tilstrækkeligt til, at møderne kan gennemføres. Besked om tilmelding og tilmeldingsfrister m.v., sendes så snart dette er muligt.

 

 

Med venlig hilsen

 

Danmarks Bowling Forbund

 

Bestyrelsen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.