Når bowling er sjovt ! – Old Boys/-Girls Vest

Når bowling er sjovt!

Vejret var flot, stemningen høj og vi glædede os alle til at komme i gang, efter 4 måneders pause fra stævnerne.

Søgården i Brørup var også klar, og det er et sted hvor vi alle var velkommen, der var god stemning på banerne, her er vi alle lige da der jo er handicap. Ved stævnet var der præmier til de 10 bedste Old Boys trio og de 4 bedste Old Girls trio.

Mange af deltagerne har kendt hinanden på tværs af holdende i rigtig mange år og glæder sig til at konkurrere med og mod hinanden I de 4 stævner som der spilles fordelt over sæsonen.

Der spilles trio og hvert hold kan have en reserve med, da der deltog 46 trioer var der ca. 150 deltagere
som var på banerne i løbet af weekenden. Det er ikke et krav af man er fra samme klub, hvilket giver stævnerne mange muligheder

Sydvesten, bestående af Jesper Jonas, Jørgen Larsen og Jack Schmücker satte Dansk Old Boys rekorder på henholdsvis over 5-6 serier EU.

Her de 3 bedste trioer:

OLD GIRLS OLD BOYS
Nr. 1 Fight Nr. 1 Sydvesten
Nr. 2 De tre måske fire Nr. 2 Sydjysk Bowling Team
Nr. 3 Mormor banden Nr. 3 Hot Chilli Fight

 

En tak til Søgården i Brørup for rigtig dejlig mad og et fantastisk personale som havde de store smil fremme hele weekenden og et dejligt stævne. Et sted man har lyst til at vende tilbage til.

Husk LM Old Boys/Girls vest er den 30/4-1/5 i Herning Bowlinghal!

Skrevet af Mimi og Nils

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.