1-2-Træner – kommer til bowling også!

De seneste par måneder har vores udviklingskonsulenter arbejdet på at få udviklet en 1-2-Træner for bowling – og vi er snart i mål. De sidste finesser skal lægges i indholdet, vi skal have taget gode billeder og træningsvideoer og så skal alt til grafikeren, der vil sætte det op.
Men hvad er 1-2-Træner Bowling overhovedet?

1-2-Træner Bowling, er et basiskursus for trænergerningen i bowling. Dette trænerkursus henvender sig til dig, som gerne vil hjælpe til i klubben med træning for bowlingspillere på tværs af ambition, niveau og alder. Dette kursus klæder dig på til at varetage træning, og der vil være inspiration til, hvordan træning kan tilpasses den målgruppe der er særligt relevant for dig. 1-2-Træner kurset er en mulighed for at du kan få indblik i trænergerningen i bowling ude i klubberne, samt sætte retning for din egen fremtidige trænerrolle.

Når man har gennemgået 1-2-Træner materialet samt gennemført tilhørende kursus, vil man være klædt på til at udfylde sin egen trænerrolle og anvende værktøjer til at forestå og løse træning ude i klubben.

Målet med dette kursus er:

  • At gøre det let for klubberne at få skabt flere kompetente trænere ude i klubberne.
  • At klæde flere på til at tage del i klubtræninger – eksempelvis forældre eller seniorbowlere der skiftes til at tage tjansen.
  • Give flere muligheden for at snuse til trænergerningen før der fra klubbens side investeres i et mere omfattende trænerkursus.
  • At højne de forskellige træningsmiljøer rundt om i danske bowling-klubber – børn som seniorer.

 

Danmarks Bowling Forbund vil med denne basis-træneruddannelse kunne hjælpe klubberne med at klæde flere af deres medlemmer på til at hjælpe til med træning og løfte træningsmiljøet ved både Børn og Unge og Senior. I arbejdet med at få skabt sunde, udviklende og inkluderende træningsmiljøer, vil den nye 1-2-Træner være med til at skabe rammer som passer til klubbens bowlingspillere, så de kan udvikle forskellige færdigheder, socialt som sportsligt. Det betyder at når man som klub har et godt træningsmiljø, så vil man være med til at fastholde bowlingspillere i klubben, i vores sport, og det er et stort ønske i Danmarks Bowling Forbund.

Vi glæder os umådeligt til at kunne lancere denne her uddannelse og udbyde de første kurser.
– Er din klub med i en samarbejdsaftale, så vil denne uddannelse være gratis for Jer.
– Er du endnu ikke en samarbejdsklub, så skriv til udviklingskonsulenterne og hør om mulighederne for at blive det.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.