Mobile bowlingbaner – Mulighed for at tage sporten med sig rundt

Danmarks Bowling Forbund har ligget inde med 9 mobile bowlingbaner. Alle banerne udover to har desværre ligget i kælderen i Idrættens Hus i en årrække, og har aldrig været i brug. Det skal være slut nu!

De mobile bowlingbaner er blevet spredt ud i hele landet, så der uanset, hvor ens klub befinder sig, er mulighed for at låne to baner ganske gratis når man har brug for det. Banerne er ganske gratis at låne, og skal blot hentes og afleveres det samme sted.

Nogle af de mobile bowlingbaner har været i brug med stor succes. De er blevet brugt på skoler, hvor de har været med til at integrere bowling som en fast del af idrætsundervisningen. De har ligeledes været brugt til at vise bowling frem til kommunale arrangementer, i haller og på Experimentarium. Alle steder har banerne været en stor succes, og selvom det ikke er ”rigtig” bowling, så det sjovt, og giver et godt grundlag for tale om bowling med interesserede.

I denne tid nærmer påsken sig, og banerne er også oplagte til arrangementer i klubben, særligt når vejret er godt. Så kan tæppet rulles ud, keglerne sættes op, og dysten kan starte.

Hvis du bare gerne vil ud i påsken og bowle udendørs, men ikke har en mobil bowlingbane, så kan du også finde kreativiteten frem. Frem med chokoladepåskeharer som kegler og tril æg som bowlingkugler. Kun fantasien sætter grænser.

Praktisk information

Banerne består af et tæppe der er rulles ud – det er ca. 6 m. lang, og en 1 m. bredt. Der er 10 kegler i rigtig størrelse, og to bowlingkugler, med fingerhuller til børn på den ene side af kuglen og voksne på den anden.

Banerne er som sagt spredt ud i landet, og det betyder at det er kontaktpersoner i foreninger, der har ansvaret for at administrere bookning af banerne. Banerne er fordelt således:

By Antal Ansvarlig Mail
Køge 2 Thomas H. Jørgensen thomas@kogebowlingcenter.dk
Viby 3 Niels Otto-Mortensen nomortensen@mail.tele.dk
Odense 2 Søren Aahmann aahman@odensebowlinghal.dk

 

Herning 2 Ole Kristensen Olek77@hotmail.com

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.