Dansk bowling-bronze til europamesterskaberne

En trio fra det danske herrelandshold i bowling har netop vundet bronze til EM i Helsinki, Finland.


Efter et par dage med gode resultater i single- og double-kategorierne, sikrede Danmark sig endelig medaljer, da en trio bestående af Thomas Larsen, Jesper Agerbo og Carsten W. Hansen tirsdag aften vandt bronze.

”Jeg er rigtig stolt af holdet, der i dag spillede verdensklassebowling. De har været skarpe hele dagen igennem og samarbejder virkelig godt,” siger landstræner Michael Bai.

Danmark gik videre til semifinalerne, da de var blandt top 4-holdene målt på totalt keglefald. Her dystede de mod Sverige, der gik videre til finalen.

”Vi spiller ganske godt og træffer gode beslutninger i forhold til kugler og spillelinjer. Vi bliver lidt udfordret af, hvordan olien flytter sig rundt på banen. Der var svenskerne i dag et skridt foran os. Men vi kan stadig være rigtig stolte af bronzemedaljerne, og det er vi også,” siger Michael Bai.

Den anden semifinale bestod af Italien og en anden svensk trio. I sidste ende blev det italienerne, der tog guldet hjem.

Dermed blev Danmark og den ene svenske trio tildelt bronzemeldajer, som det i bowlingsportens verden hører sig hjemme, når man ender på en samlet 3-4. plads.

De europæiske mesterskaber er endnu ikke ovre, for i morgen venter kategorien fem-mandshold. Her er bronze-trioen Thomas Larsen, Jesper Agerbo og Carsten W. Hansen igen klar, hvor de flankeres af Mik Stampe og Dan Østergaard-Poulsen.

Resultater >>

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.