Thomas Larsen tager bronze i ”All Event” til EM 2022

Landsholdets Thomas Larsen sikrede sig torsdag aften en bronzemedalje til europamesterskaberne for herrer i Finland. Det markerer enden på EM for herrelandsholdet, der samlet har haft en stærk og stabil præstation.

 Det danske herrelandshold i bowling har siden 1. juni deltaget i europamesterskaberne i Helsinki, Finland. Her har der været spillet om tre individuelle medaljer og tre holdmedaljer.

Danske Thomas Larsen sikrede sig torsdag aften den prestigefyldte ”All Event”-bronzemedalje. Medaljen tildeles de spillere, der samlet set har det højeste totale keglefald gennem hele turneringen, og her endte Thomas Larsen altså med en samlet placering som nummer tre.

”Thomas har spillet enormt stabilt, og selvom vi nogle gange var udfordret, har Thomas Larsen formået at holde kuglen i spil hele vejen igennem uden egentlig at komme i nogen former for problemer. Spillerne lå meget tæt inden den sidste serie. Her spiller Thomas en rigtig god serie, hvor finske Joonas Jähi og de andre modstandere ender med ikke at kunne følge med, så vi er selvfølgelig meget tilfredse med og stolte af hans indsats,” siger landstræner Michael Bai.

”All Event”-bronzemedaljen var hans anden medalje til dette års EM. Tidligere på ugen vandt han nemlig også bronze i trio-kategorien sammen med landsholdsspillerne Jesper Agerbo og Carsten W. Hansen.

Det er karrierens anden ”All Event”-medalje for Thomas Larsen, der ved EM i 2019 gik hele vejen og sikrede sig guldmedaljen.

 

Indsats til EM er godkendt

Optakten til dette års europamesterskab har været præget af mange flytninger. Derfor er landstræner Michael Bai meget tilfreds med, at det nu er vel overstået med gode præstationer.

”Jeg er alt i alt rigtig stolt af indsatsen heroppe. Hele landsholdet har spillet meget dedikeret, og selv når de har været udfordrede, har de kæmpet hele vejen og ikke givet op,” siger han og tilføjer:

”Vi havde samlet set håbet på lidt flere medaljer, men vi er også enormt glade for at være i gang igen og indsatsen til europamesterskabet er bestemt godkendt.”

 

EM afsluttes officielt den 11. juni, hvorefter landsholdet rejser hjem til Danmark.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.