Danmark er klar til World Games i USA

16 nationer er klar til at dyste om guldet, når der skal findes en vinder på både dame- og herresiden til World Games i Birmingham, Alabama, USA fra 7. til 17. juli.

Fire danske atleter er netop taget til USA for at deltage i World Games, der er de mindre sportsgrenes svar på OL. Til at forsvare Danmarks ære er Mai Ginge Jensen, Mika Guldbæk, Jesper Agerbo og Dan Østergård-Poulsen udtaget til at konkurrere i single- og doublekategorierne.

’Der bliver hård konkurrence til World Games mod andre nationer som USA, Korea og Sverige. Vi er dog klar og vores atleter har meget erfaring, så vi har chancer for at være helt med i toppen,” spår herrernes landsholdstræner Michael Bai.

Danmark har tidligere deltaget ved World Games i 2017 i Polen, og derfor er forventningerne til afviklingen i USA også tårnhøje.

’Det bliver en rigtig fed oplevelse at være en del af noget så stort, og vi har en klar forventning om, at setuppet i år er endnu større end sidst. Det ser vi meget frem til at være en del af,” siger John Guldbæk, kvindernes landsholdstræner.

Udover bowlingsporten repræsenteres også en række andre danske landshold ved World Games. Bowlingatleterne får derfor selskab fra andre sportsgrene som vandski, jiu-jitsu, bueskydning, styrkeløft, gymnastik, amerikansk fodbold, faldskærmsudspring, petanque, kajak, strandhåndbold, dans, svømning (livredning) og orienteringsløb.

Læs meget mere om World Games og følge resultaterne her: https://twg2022.com/

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.