Sølv- og bronzemedaljer til damelandsholdet til EM på hjemmebane

Det danske kvindelandshold har netop afsluttet EM 2022 med en bronzemedalje i den prestigefyldte masters-kategori til Cecilie Jeanette Dam Mortensen. Derudover blev det også til en bronzemedalje i team-kategorien samt en sølvmedalje i trio. 

Det danske kvindelandshold har siden 10. august været værter for 19 nationer til europamesterskaberne i bowling 2022 på hjemmebane i Løvvanghallen i Aalborg.

Mika Glud Guldbæk, Mai Ginge Jensen, Sascha Aaen Wedel, Camilla Keller, Malene Uglsøe Køhler og Cecilie Jeanette Mortensen Dam har bowlet på tværs af single-, double-, trio- og team-kategorierne. 

Kvindelandsholdets første medalje til dette års europamesterskab blev med en sølvmedalje sikret onsdag aften, hvor atleterne Mika Glud Guldbæk, Mai Ginge Jensen og Cecilie Jeanette Mortensen Dam mødte Sverige i finalen. 

Fredag blev det til således også til en bronzemedalje i team-kategorien, hvor de i semifinalen igen kæmpede mod Sverige, der klarede sig marginalt bedre med cifrene 936-968. I finalen blev svenskerne selv besejret af det tyske landshold. 

På europamesterskabets sidste dag lørdag kæmpede Mika Glud Guldbæk, Mai Ginge Jensen og Cecilie Jeanette Mortensen Dam om de prestigefyldte masters-medaljer. 

Her endte EM-debutanten Cecilie Jeanette Mortensen Dam med endnu en bronzemedalje om halsen, da hun i semifinalen mødte den rutinerede Jenny Wegner fra Sverige.

Links til pressens nyheder om EM damer

https://www.dr.dk/sporten/seneste-sport/danske-bowlingkvinder-tager-em-bronze-paa-hjemmebane

https://www.sn.dk/danmark/danske-bowlingkvinder-tager-em-bronze-paa-hjemmebane/

https://kobenhavnliv.dk/artikel/danske-bowlingkvinder-tager-em-bronze-p%C3%A5-hjemmebane

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.