Dansker vinder Storm Lucky Larsen Masters og sin anden EBT titel

I de sidste 2 ugers tid, har der været spillet hinsidan, nærmere bestemt Helsingborg, hvor Martin Larsen og Storm var værter for Storm Lucky Larsen Masters. Der var deltagelse af nogle af verdens bedste bowlere og en pæn stor del danskere.

Bl.a kan nævnes Verity Crawley, Martin Larsen, Jesper Svensson, Tom Hess og Dominic Barret. Alle spillere, som spiller i USA under PBA/PBWA. Men der var dansk dominans, da danskerne efter finalerne var færdigspillet stod som nr. 1 og 2. Og en dansker mere i Top 10 var Victor Gundersen. Og i Top30 kom Mik Stampe og Mikkel Sørensen. Så alt i alt et godt stævne for danskerne.

Efter finalerne var færdige, stor Mathias Ankerdal og Thomas Larsen som de to øverste på skamlen, nummer tre blev Osku Palermaa. Det var anden gang at Mathias vandt en tour titel på European Bowling Tour. Han vandt over Thomas Larsen i finalen, ved at slå Thomas 245-217.

Vi nåede også at få en snak med Mathias om hvordan det var at vinde Storm Lucky Larsen Masters.

Hej Mathias
Først og fremmest stort tillykke med den store triumf i weekenden, med sejren ved Storm Lucky Larsen Master og de 100.000 Svenske KR.

Lad os lære dig lidt at kende:

Hvor gammel er du og hvad laver du til dagligt?
-Jeg er 20 år gammel, og til dagligt der studerer jeg på HHX i Kolding.

Hvornår begyndte du med at spille bowling, og hvorfor lige bowling?
-Jeg begyndte med at kaste en bowlingkugle efter jeg var 1.5 år gammelt, og jeg tror det blev bowling efter som at hele min familie har bowlet, og flere har været på landsholdet.

Hvor meget træner du og hvad gør du for at blive en bedre bowler?
-Jeg træner i mellem 8-12 timer bowling i ugen, også træner jeg i fitness 2 gange om ugen.

Hvad er dine mål for fremtiden?
-Mine mål er at spille på PBA touren en dag, det kunne være virkelig fedt, men det er selvfølgelig også at spille på herrerlandsholdet, og stadig spille på Europatouren og vinde mere!.

Nu om stævnet:

Hvad gør du dig af forberedelser før et stævne?
-Jeg gør ikke egentlig ikke så meget, jeg træner selvfølgelig op til et stævne og forsøger at være så tæt på de 100% inden jeg skal afsted.

Hvad var din taktik under dette stævne?
-Et slag af gangen. Kontrollere mine nerver, hvis det skulle ske, og spare så godt jeg kunne!

Hvad kugler spillede du med?
-Under stævnet spillede jeg med en Purple Hammer fra mærket Hammer, også spillede jeg også meget med en Paragon Hybrid fra mærket Track.

Du har jo før stået i et finalespil på Europa Touren og vundet, men hvordan håndterer du presset under et finalespil?
-Jeg prøver så vidt muligt at holde min nervøsitet i ro og prøve at tænke på positive tanker imens jeg spiller. Denne finale var ekstrem intens for jeg var faktisk bagud det meste af serien, men for vendt kampen i de afgørende ruder, hvor Thomas Larsen ikke striker, også tog jeg chancen da den var der.

Endnu en gang et kæmpe stort tillykke med sejren og det meget flotte spil. Er der nogen du vil takke her til sidst?
-Jeg ville gerne takke min familie og venner for alt deres støtte, samt mine sponsorer som gør det muligt for mig at gøre det jeg elsker at gøre, at spille bowling.

Danmarks Bowling Forbund ønsker Mathias tillykke med den flotte titel og spillet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.