Dommerkursus – Nu tilgængelig som e-læring

Kære Bowling Danmark

 

Danmarks Bowling Forbund har omlagt dommeruddannelsen, så den fremadrettet foregår online igennem idrættens e-læring. For at tilgå dommerkurset, skal man oprette en profil på www.ie.dif.dk. Derefter trykker man ind på webshoppen, finder bowling og klikker på dommerkursus.

Formålet med at gøre dommerkurset til e-læring er for at gøre det så let muligt at tage kurset. Det er nu muligt at tage dommerkurset i det tempo man ønsker, på det tidspunkt og sted man ønsker. Kurset kan tages på en gang, men kan også deles op i bider, som det passer en selv bedst.

Kursets opbygning

Dommerkurset består af en prioriteret gennemgang og fortolkning af DBwF’s regler

Kurset er opdelt i 8 temaer, der hver især afsluttes med en quiz

For at komme videre fra et af temaerne, skal der kunne svares rigtigt på 3 ud af 3 spørgsmål

Når alle temaerne er gennemgået er kurset bestået og man kan begynde dommergerningen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.