VM Kuwait – Indl. double færdigspillet

Så blev alle doublerne færdigspillet, og de sidste par dage, har været neglebidende spændende.

I tirsdags var det de 3 damedoubler og en enkelt herrerdouble der blev spillet.
Hos damerne i Gr. A var det Mai og Mika som endte som nr. 3, i Gr. B var det Mie og Cecilie som endte som nr. 2 og i Gr. C var det Sofie og Camilla som endte som nr. 5 efter Roll-Off og top 4 gik videre til runde 2 (Kvartfinalen) som skal spilles i morgen torsdag. Mai og Mika starter på bane 18 imod Kuwait, og Cecilie og Mie starter på bane 25 imod Canada.

Hos herrerne spillede Dan og Mik tirsdag og måtte desværre tage sig til takke med 3 pladsen, onsdag var det så Tim og Mathias og det endte i roll-off hvor man virkelig sad helt ude på kanten af stolen og nærmest ingen negle havde, men unge Mathias afgjorde det til danskernes fordel. Rigtig flot spillet af Mathias som er med til sit først VM for herrer. Dernæst skulle Thomas og Mikkel på banerne, og her opstod en masse rod omkring point og hvem der havde vundet og tabt.
Men der måtte vi atter engang ud i sidste serie og atter engang var det Tjekkiet som viste sig som den onde ånd over for danskerne. De fulgtes eller meget godt med helt frem til 9 rude, og 10 rude skulle så afgøre det, og her viste tjekkerne at dem skal man ikke afskrive. De gjorde rent bord og vandt alle deres 5 kampe. Hong Kong blev nr. 2 med 12 point og Danmark 9 point.

I morgen torsdag står den som sagt på runde 2 hos både damerne og herrerne. Damerne starter kl. 08.00 og kl. 11 går Tim og Mathias på banerne og de starter på bane 29.
Når herrerne er færdig, skal der så spilles semifinaler, og de starter kl. 13.30

Der vil være opdatering på instagram og facebook løbende under kvartfinalerne.

Links

Officiel hjemmeside: https://www.abf-online.org/results/ibfwc2023.htm
Officiel resultatservice IBF: https://bowling.sport/2023-world-championships-mens-results/
Onlinescoring: https://onlinescore.qubicaamf.com/?idcenter=8811
Onlinestreaming: https://www.abf-online.org/results/ibfwc2023-streaming.htm
Danmarks Bowling Forbund Facebook: https://www.facebook.com/bowlingsport
Danmarks Bowling Forbund Instagram: https://www.instagram.com/spilbowling/

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.