Alternative Bowlingspil – NYT Katalog

Vi er gode til at finde en vinder ud fra vores velkendte point-system i Bowling. Vi er også gode til at tildele handikaps for at skabe en mere jævn konkurrence blandt de deltagende i det originale spil. I vores sport er det meget tydeligt om man vinder eller ej, fordi vi har så eksplicitte point-tavler.

Nogle gange er det vigtigt at sætte et andet fokus for også at kunne træne mere udviklings-orienteret. Blandt disse alternative bowlingspil er konkurrence-elementet pillet ud og der er sat fokus på noget andet, fx mentalt pres og/eller samarbejde.

Dog ved vi også godt hvor grundlæggende motiverende det er at vinde. Det giver en følelse af at man er god til noget. Omvendt kan det være demotiverende gang på gang at tabe. Ved at spille nogle forskellige alternative bowlingspil kan vi justere på forudsigelsen om, hvem der vil gå derfra som vindere. Der opstår altså en større mulighed for at tage hjem som vinder.

I dette katalog har vi forsøgt at ryste posen for dels at synliggøre bowlingspil der tilgodeser udvikling samt bowlingspil der kan skabe flere vindere.

Disse spil er lige til at tage med til næste træning eller det næste sociale arrangement i klubben.

 

 

 

No attachments were found.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.