Stenhusets 60 års jubilæum og Pokalcup 2024

I anledningen af klubbens 60 års jubilæum havde Bowlingklubben Stenhuset i marts 2024 inviteret alle licenserede ungdomsspillere til pokalcup på en solbeskinnet søndag i Løvvang Bowling Center i Nørresundby. Med god støtte fra Nordjyske Bank, SIFA, klubbens jubilæumsfond og Løvvang Bowling Center lykkedes det at lave et attraktivt stævne, hvor deltagerne for 100 kroner fik deltagelse i tre discipliner (7 serier), samt frokost og drikkevarer.

Til arrangørernes meget store glæde tiltrak stævnets spillere fra bl.a. Amager, Køge, Sønderborg, Brørup, Herning, Randers, Hjørring m.v. Det var der stor taknemmlighed for: ”Det fortæller os, at vi har ramt noget rigtigt ved at lave et stævne, som ikke ligner de traditionelle rankingstævner” siger klubbens ungdomsleder Per Høberg.

De 40 deltagende spillere dystede i 4-personershold, double (baker’s format) og single – alle tre discipliner med handicap. Derudover talte serierne i disse discipliner til det individuelle finalespil, hvor der ikke var handicaptillæg. Dermed appellerede stævnets samlede format til både elite og bredde, store såvel som små.

”Stævnet var egentlig tænkt som en engangs-ting” fortæller ungdomsleder Per Høberg, ”men med den meget positive respons vi har fået, er jeg sikker på, at vi vil prøve at rejse midler til at afvikle stævnet igen til næste år”.

Ved præmieoverrækkelsen blev der uddelt 12 pokaler til evig ejendom – og det var de største pokaler, der kunne opdrives hos leverandøren.

Stenhuset siger TUSIND TAK til alle, der ville deltage i at fejre klubbens fødselsdag.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.