Landsaktivitetsudvalget – portræt af leder Charlotte Leen

Charlotte Leen, 52 år gammel, bosiddende i Otterup, Fyn og Landsaktivitetsleder i Danmarks Bowling Forbund. Hun er en ivrig tilhænger af bowling, og har været en central figur i sportens udvikling siden hun først stiftede bekendtskab med den. Hendes rejse begyndte i firmabowling, hvor hun fandt ud af at det var hendes sport. Charlotte ville gerne finde sig en klub hvori hun kunne dygtiggøre sig og spille fast med andre. Timingen kunne ikke være bedre da der netop var ved at blive etableret en klub hvor hun allerede spillede bowling. Hun blev budt varmt velkommen i klubben og det var startskuddet til det store engagement ind i det frivillige arbejde i bowlingverdenen, da hun hurtigt blev overtalt til at være ungdomsleder.

At være en del af det frivillige arbejde har altid været en kilde til glæde for Charlotte. Hun startede som sagt med at være involveret i ungdomsarbejdet, hvor hun var med til at støtte de unge bowlingspillere til træninger og turneringer, og at se de unge opleve succes er noget der stadig giver Charlotte et stort smil på læben. Siden da har Charlotte indtaget en mere central rolle som frivillig i Fyns Bowling Union samt Danmarks Bowling Forbund.

Som landsaktivitetsleder i DBwF har Charlotte en helt central rolle i at få de enorme puslespil med turneringer, stævner og mesterskaber til at gå op. Hun finder også her glæde i at være en del af puslespillet i sportens årshjul, hvor hun med sit forkromede overblik sørger for, at alle brikker passer sammen, både nationale og internationale begivenheder. Puslespillet ville aldrig gå op hvis ikke der var et tæt samarbejde med de involverede udvalg og en fælles søgen efter løsninger og kompromiser.

PlanDisc

PlanDisc som er vores nye planlægnings- og arbejdsredskab i organisationen, har Charlotte været med til at få implementeret. Det har hun fordi det er et værktøj der i den grad letter planlægningsprocessen og sikrer, at alle involverede parter er opdaterede og synkroniserede. Det kræver en ordentlighed og disciplin fra alle i processen men hun er sikker på at det nok skal blive en stor succes så snart alle er kommet godt ind idet.

Ud over hendes veldefinerede rolle i forbundsregi er Charlotte kendt for sin hjælpsomhed og villighed til at stille op, uanset hvornår hun bliver bedt om det. Hun har altid været en pålidelig ressource, hvad enten det er som dommer, stævnehjælper eller på andre måder.

Charlotte drømmer om at se damebowlingen blomstre og vokse samt at vi generelt bliver en større masse der dyrker bowling. Det er også den motivation og vision hun hiver med ind i sin utrættelige indsats for at støtte og fremme bowling lokalt såvel som nationalt.

 

Øvrige medlemmer i landsaktivitetsudvalget:

DM-leder: Kim T. Andersen

Vest Aktivitetskoordinator: Ole Drensgaard

Øst Aktivitetskoordinator: Allan Haastrup

 

Link til den nyeste aktivitetskalender netop lavet i PlanDisc https://bowlingsport.dk/aktivitetsplan-24-25/

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.