Nyt fra den elitære afdeling: Forberedelse er i fokus

Forberedelse er i fokus,

I den elitære afdeling har april måned budt på ”forberedelse” på mange områder.

Planlægningsmæssigt har vi i de seneste par mdr. gennemgået de muligheder vi har mht. næste års talentcenter setup, i den henseende skal vi både kigge på banepriser, men ikke mindst på talentmassen samt kvalificeret trænerkapacitet i de forskellige områder. Vi er så småt ved at være klar med talentcenter setupét for sæson 2024/25 og jeg håber på at kunne præsentere det i det kommende nyhedsbrev.

Dernæst kom Team Danmark i april med deres nye støttekoncept for perioden 2025-2028, hvad det præcist vil få af indflydelse på DBwFs støtte (økonomisk + ressourcemæssigt vides pt. ikke). Tirsdag d. 7. maj 2024 skal Formand Ole Kristensen og jeg til kaffemøde hos Team Danmark for at blive klogere på dette område.

 

D.20. april 2024 havde vi transitionssamling i Odense, her fik de 10 inviterede atleter bl.a. til opgave at komme med input til, hvilken forberedelser der skal til inden man drager til et stævne – de skulle beskrive forberedelserne i henhold til ”planlægning”, ”inden afrejse” og ”ved ankomst”. På billedet kan man se, hvad de kom frem til.

 

Nu er det snart tid til damernes EM i Wittelsheim, Frankrig og derfor blev der d.27+28. april 2024 afholdt den sidste nettosamling, hvor der både blev taget billeder, spillet og benyttet en hel dag i selskab med Team Danmark sportspsykolog Sara Mygind. Damernes EM bliver afholdt i perioden d. 4-15.juni 2024 og man kan følge med via EWC’s officielle hjemmeside: https://ewc2024.ebfchampionships.sport/ , forbundets egen hjemmeside: https://bowlingsport.dk/,  samt på alle forbundets SoMe kanaler.

Med sportslig hilsen

Lotte Olsen – Sportschef – DBwF.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.