DIF Skole OL Finale i Bowling: En Dag fyldt med Glæde og konkurrence

Finalen i DIF Skole OL Sæson 23/24 i bowling blev afholdt med stor succes, da 350 entusiastiske skoleelever mødtes for at konkurrere og have det sjovt. Det var BK Viking, der stod for arrangementet, og de sørgede for, at dagen blev en uforglemmelig oplevelse for alle deltagende børn.

En Dag fyldt med Glade Børn og Bowling

Finalen, der fandt sted i Billund, var præget af smil, latter og spænding. Børnene, der kom fra hele landet, viste hvad de havde lært af deres lokale klubber og kæmpede for deres skoler med stor entusiasme. Med et stort engagement fra både deltagerne og arrangørerne, blev finalen en bowlingfest.

I finalen var det en 4. klasse fra Horsens klubben Stars and Strikes og en 5. klasse fra Svendborgklubben Skaarup Bowling, der løb med sejren. Begge klasser viste imponerende præstationer og blev fejret med stor jubel af deres klassekammerater og lærere.

Succesfuld Afslutning på en Rekordfyldt Sæson

DIF Skole OL sæson 23/24 har været en rekordfyldt sæson med mere end 3000 børn, der har været i kontakt med deres lokale bowlingklub. Dette betyder at der er en stigende bevidsthed omkring bowling blandt børn og unge, og det lover godt for fremtiden for sporten i Danmark. Årets finale markerede en perfekt afslutning på en fantastisk sæson.

Efter fire gode år i Billund og Lalandia flytter finalen næste år til København. Her ser vi frem til at bygge videre på den succes, der er skabt de sidste år, og skabe nye mindeværdige oplevelser for de deltagende børn.

En Lys Fremtid for Bowling i Skolerne

Med rekorder i deltagelse og en stigende interesse blandt børn, ser fremtiden lys ud for bowling i DIF Skole OL regi. DIF Skole OL fortsætter med at inspirere og engagere børn i sporten, og vi forventer at have 12 lokale bowlingstævner og deltagelse af mere end 4500 børn og unge.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.