Bowlingskole 1-2-3

Bowlingskole 1

Bowlingskole 1 indeholder undervisning der skifter mellem teori og praksis. I teorilokalet får atleten viden omkring hvorfor og hvordan, man træner en bestemt del af det tekniske bowlingspil. Alle øvelser vil blive afprøvet på bowlingbanen. Udover ovenstående vil underviserne gennemgå sparesystemer, banens længde og bredde, og hvordan og hvorfor det er vigtigt at kuglen passer den enkelte atlet.

Overordnet set har bowlingskole 1 fokus på bowlingens motoriske bevægelse og det sjove i spillet. Det er ikke mængden af læringsindhold der er vigtigt men mere den enkeltes mulighed for at mærke bowlingspillet og hvordan kuglen nemmeste kastes i samme retning i en motorisk fordelagtig bevægelse.

Bowlingskole 2

Bowlingskolen vare i 2 dage og deltagelse forudsætter endt bowlingskole 1 ophold.

Bowlingskole 2 indeholder undervisning der skifter mellem teori og praktis. I teorilokalet får atleten viden omkring hvorfor og hvordan, man træner en bestemt del af det tekniske bowlingspil. Alle øvelser vil blive afprøvet på bowlingbanen. Som på bowlingskole 1 er der også her fokus på bowlingens motoriske bevægelse. Det er vigtigt at atleten kan mærke hvad der sker kropsligt.

Til forskel fra bowlingskole 1 får atleten på Bowlingskole 2 grundlæggende viden omkring det taktiske element fra et aldersrelateret udgangspunkt.

Nedenfor ses nogle af de emner bowlingskole 2 tilbyder.

Det Tekniske Element

Det Taktiske Element

Bowlingskole 3

Bowlingskole 3 vare i 3 dage og deltagelse forudsætter endt bowlingskole 1 og 2 ophold. Aldersgrænse på mindst 15 år. Der kan forekomme undtagelser.

Bowlingskole 3 indeholder undervisning der skifter mellem teori og praksis. Bowlingskole 3 er for den øvede atlet de gerne vil dygtiggøre sig og lære det nyeste inde for bowlingsporten. Det er et spændende og kompakt program hvor atleten skal være forberedt på at deltage aktivt i undervisningen og på banerne.

Atleterne vil igennem de 3 dage blive introduceret for nedenstående hovedemner med tilhørende indhold.

Det Tekniske Element

Det Taktiske Element

Det Fysiske Element

Det Mentale Element

Kommunikation, samarbejde og holdspil

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.