EWC 2018 v/Damelandstræner Mikael Brændeskov

Netop hjemvendt fra EWC 2018. Et mesterskab som vi vidste ville bringe meget nyt for mange: Helt nye spillere, nye ”gamle” spillere, mere erfarne spillere samt en ny træneropsætning. Alt det sat sammen var målet for dette mesterskab først og fremmest at samle værdifuld erfaring i forhold til det fremadrettede arbejde og selvfølgelig prøve at gribe de muligheder, som ville byde sig i løbet af mesterskabet.

Rent bowlingmæssigt var det ret udfordrende. Det var dog en fordel, hvis man kunne dreje kuglen og flytte indad. Der var en del friktion i underlaget og sammen med hallens LaneMap Guide, så var udviklingen på banerne meget hurtig, og det var let at komme bagefter transition. Vores præstationer var generelt af lidt svingende karakter, men der var heldigvis rigtig mange gode elementer, og der blev arbejdet konstruktivt og kæmpet max over hele linjen. Sådan som det skal være, når vi har danmarkstrøjen på.

Et andet vigtigt aspekt i vores arbejde er det sociale. Det er vigtigt, at hver enkelt spiller kan finde tryghed i gruppen, og jeg må sige, at det blev klaret virkelig godt. Der var en god afslappet stemning, plads til mange grin og diverse spil var flittigt i brug.

Slutteligt vil jeg selvfølgelig nævne Mai Ginge’s sublime præstationer og de to guldmedaljer. Selvom vi har mange fokuspunkter under et mesterskab, kan vi ikke komme udenom, at vi bliver målt på vores resultater. Mai evnede under hele mesterskabet at holde sig i nuet og kun have fokus på det næste slag. Har du et mål om at blive mester, så er denne færdighed en af de vigtigste at kunne håndtere. Det klarede Mai til perfektion.

Alt i alt ét fint og positivt mesterskab, som uden tvivl har være lærerigt for mange og vil være med til at diktere retningen for damelandsholdet fremfor. Jeg glæder mig allerede til det næste mesterskab.

Mvh. Mikael Brændeskov, Damelandstræner.

EM Quick link

Oprettet af | 2018-06-18T16:41:46+02:00 18. juni 2018|EM|