Mobil bowlingbane

Mobil bowlingbane 2017-07-27T17:34:44+00:00

Danmarks Bowling Forbund har med støtte fra Tuborgfondet, erhvervet sig bowlingudstyr til bl.a. skolebrug, som kan lånes. Danmarks Bowling Forbund ønsker at flere skal få øjnene op for at det er en sport der dyrkes på klubplan.
Med skoleudstyret kan der opstartes intro og undervisning af bowling ude på skolerne og i Sfo’erne, og evt. afslutte med besøg i bowling hallerne. Ligeledes kan banerne fungere som trækplaster ved events.

mobil-bowlingbane-1
Bowlingbanen som er et tæppe på 20 fod
10 kegler
Gummi kugler i forskellige farver/vægt
Fire skridt tilløbs tæppe – scoretavler og instruktions dvd

Udstyret er placeret i Idrættens Hus i Brøndby og på Jysk Bowling Unions kontor i Viby.

Udstyret kan lånes af bowlingklubber, diverse udvalg i unioner og forbund, samt skoler og institutioner, der indgår aftale om et forløb med en bowlingklub.
Kontakt Danmarks Bowling Forbunds udviklingskonsulenter for nærmere aftale om mulighederne for lån af banerne.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

VÆLG HJEMMESIDE
Bliv på bowlingsport