Mai Ginge Jensen dobbelt dansk mester og årets atlet

De danske mesterskaber i Rødovre blev en kæmpe triumf for Danmarks suverænt bedste bowlingatlet.

Mai Ginge Jensen fra Trekanten KIF Kolding sikrede sig på overbevisende vis det danske mesterskab i single med fantastisk spil under hele mesterskabet. Ingen over og ingen ved siden af Mai Ginge.

Inden det individuelle mesterskab kom i hus, havde Mai Ginge sikret sig DM titlen i double med makkeren og klubkammeraten Pernille W. Rasmussen.

I single finalen besejrede Mai Ginge netop doublemakkeren Pernille W. Rasmussen.

Traditionen tro kårede Danmarks Bowling Forbund årets atlet i forbindelse med afslutnin-gen på DM.

Ikke overraskende faldt valget på Mai Ginge Jensen.

Forbundsformanden Torben V. Andersen lagde i sin hyldest til Mai Ginge speciel vægt på hendes fremragende indsats ved VM i Las Vegas sidst i 2017.

Der er ingen tvivl om, at Mai Ginge Jensen kæmper til sidste kugle, uanset hvor mentalt hårdt der er, hele tiden at have guldet inden for rækkevidde og så opleve, at en modstander løber med guldet i sidste øjeblik.

Hver gang rejser hun sig ved det træ, hvor en anden snuppede guldet. Hver gang kravler hun ikke bare op i træet, hun kravler helt op på den øverste gren og så må den briste eller bære. Det giver nogle knubs når grenen enkelte gange knækker. Men som hun selv udtal-te under VM i Las Vegas, så ved hun lige præcis hvad der skal til for at nå guldet; men det er ikke nok at nå det. Man skal tage fat i det og holde fast. Ellers er det en anden der vinder guldet.

Den danske mester vandt sølv i VM single og besatte 4. pladsen i All-Event konkurrencen.

Oprettet af | 2018-05-04T09:40:08+02:00 4. maj 2018|Senior / breddeaktiviteter|