Ny projektleder / konsulent i DBwF

Hej, jeg hedder Johanne Prisak Pedersen, er 26 år gammel og bosiddende i Odense.

Pr. 1. april er jeg blevet ansat på 20 timer om ugen, som projektleder på fastholdelse og rekruttering af børn og unge sporet hos Danmarks Bowling Forbund.

I sommers afsluttede jeg min uddannelse som kandidat i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Gennem min uddannelse har jeg bl.a. tilegnet mig kompetencer indenfor tilpasning af fysisk aktivitet til den enkelte målgruppe, arbejdet med frivillige, samt viden om projektstyring og implementering.

Jeg har igennem arbejdet som idrætslærer i folkeskolen og på forskellige sportssommerskoler for børn og unge, en stor praktisk erfaring i arbejdet med denne målgruppe. Derudover har jeg, siden det var muligt, altid selv været frivillig i forskellige foreninger, både som træner for børn og unge – og i andre opgaver.

Med en bladning af praktisk erfaring fra den virkelige verden i arbejdet med børn og unge, og min teoretiske baggrund vil jeg glæde mig til at ”gå i krig” med projektet i at få flere børn og unge ind i bowling-sporten. Samt ikke mindst skabe grobund for fastholdelse af vores nuværende medlemmer.

Her i starten vil jeg primært kaste mig over evaluering af Skole OL, i arbejdet på at få rekrutteret endnu flere børn og unge fra Skole OL i 2019.

Derudover vil jeg starte arbejdet med at planlægge en børne-camp.
Rammerne er langt fra på plads endnu, men mange spændene input til et sådanne arrangement, hvor børnene og de unge er i fokus, er i støbeskeen.

Ydermere vil jeg arbejde på et nyt rekrutteringssegment i form af børnefødselsdagen. Rigtig mange børn og unge får kendskab til bowlingsporten igennem børnefødselsdage rundtomkring i centrene, så det er oplagt at forsøge at få dem ind i klubberne den vej.

Jeg glæder mig utroligt meget til at møde jer allesammen, og til at komme i gang med arbejdet omkring børn og unge i bowlingsporten.

Jeg vil bruge den kommende tid til at sætte mig godt og grundigt ind i den strategiske masterplan. Så den helt store programerklæring må I vente med.

Skulle I have lyst til en snak eller blot formidle nogle hints til mig, er I altid velkommen til at skrive til mig på jpp@bowlingsport.dk

De bedste hilsner
Johanne Prisak Pedersen

Oprettet af | 2018-04-11T15:42:38+02:00 11. april 2018|Nyt fra forbundet|