Supporter-tur til EYC i Aalborg i påsken

Fra onsdag til søndag i påsken var 15 ungdomsspillere, fra hele Danmark, taget til Aalborg for at heppe på de danske spillere ved EYC 2018. Nogle havde taget en 7-timers bustur fra København. De skulle overnatte på en lokal skole, hvor der også var arrangeret mad, som de selv var med til at lave.

”Ole Kristensen fik en idé, jeg blev involveret, vi ville lykkes for de unge som drømmer om det mål og derfor satte vi alt ind for at få dette support arrangement på benene. Pernille støttede op om os. En fantastisk skole til rådighed… 15 unge… 2 voksne… Vi kom i mål med 5 dejlige dage”. Sanne.

Ole Kristensen (HUK 96) havde sørget for vi kunne overnatte på skolen og Sanne Munch Jensen (Stars and strikes) havde stået for alt planlægning og indkøb, og Sanne og jeg deltog som ledere for de unge mennesker. Programmet for dagene var vækning kl. 7.00, spise morgenmad, lave madpakke til frokost og så afsted til bowlinghallen, så vi var klar til at heppe kl. 9.00, hvor de danske spillere gik på banen. Da bowlingen var overstået tog vi så tilbage til skolen, hvor der blev lavet og serveret aftensmad. Og ellers gik tiden med social hygge og en omgang stikbold den ene aften.

Det var nogle rigtige gode og lange dage, hvor de unge mennesker fik en masse socialt samvær med både de danske spillere og supportere og de udenlandske spillere. Det er så fedt at se spillere på kryds og tværs af klubber og lande have et så godt kammeratskab. Med 15 teenagere samlet i 5 dage kan man ikke undgå uenigheder, men det blev taget i stiv arm.

De unge mennesker oplevede, hvad der skulle til for at nå deres mål, som måske er deltagelse på landsholdet, og hvad det vil sige at spille bowling på så højt et plan. Jeg er så stolt af at se, hvordan de unge mennesker var med til at bakke op om de gode danske landsholdspillere, som var med til EYC 2018.

”Jeg synes turen har været helt vild hyggelig, men også lærerig. Det at have været med som tilskuer til EM giver en bedre forståelse for hvad der skal til for at nå landsholdet, hvilket jeg har fundet mega inspirerende! Alt i al, fantastisk oplevelse! Ville 100% gentage det”. Julie J.

”Synes helt klart ugen har været god. Den har bakket op om alle vores behov, og har samtidig formået at give mig et indblik i, hvad jeg gerne vil opnå i fremtiden som bowlingspiller”. Julie B.

”Det har været en meget hyggelig uge, som godt kunne gøres igen. Syntes også at stedet vi var, var et godt sted”. Mathias V.

Sådan en uge viser bare, hvor vigtigt det er at vi passer på vores ungdom og gør en masse for dem.  De er vores og bowlingsportens fremtid – både eliten og bredden.

Jeg vil takke alle deltagende, planlæggere, spillere, trænere og supportere for en rigtig god uge i Nørresundby.

Let’s go Danmark – Let’s go!!!!!!

Pernille Hyldekrog, deltager (og assistenst-leder) på supporter-turen

Oprettet af | 2018-04-02T18:25:32+02:00 2. april 2018|EYC|