16. september: Yderligere restriktioner for bowlingsporten

//16. september: Yderligere restriktioner for bowlingsporten

Yderlige restriktioner i Københavns Kommune og 16 omegnskommuner

16. September 2020

Antal smittede i Københavns Kommune og 16 omegnskommuner er forsat stigende. Fra og med torsdag den 17. september og foreløbig for 14 dage, er der i Københavns Kommune og de 16 omegnskommuner indført yderligere restriktioner. Det har indflydelse for Danmarks Bowling Forbunds arrangementer i følgende bowlinghaller og -centre:

  • Bowlernes Bowling Center (Tårnby)
  • Bowlernes Bowling Hal (Grøndal)
  • World Cup Hallen (Rødovre)
  • Glostrup Bowling Center

I Danmarks Bowling Forbund tager vi ansvar og følger myndighedernes anbefaling. Det er vilkårene for, at bowlingsporten kan forsætte under Corona-pandemien.

Fra og med 17. september og foreløbig for 14 dage, skal alle med tilknytning til Danmarks Bowling Forbunds arrangementer bære mundbind. Aktive atleter på banerne er fritaget for mundbind, så længe atleten opholder sig i spilleområdet. Forlader en atlet spilleområdet, skal vedkommende tage mundbind på, uanset årsagen til at spilleområdet forlades.

Tilskuere til Danmarks Bowling Forbunds arrangementer, skal generelt have mundbind på. Dog kan man tage sit mundbind af, så længe man som tilskuere sidder ned. Rejser man sig op, for at hente drikkevarer m.v., skal på toilettet eller ønsker at forlade arrangementet, skal man tage mundbind på.

Jf. Kulturministeriet retningslinjer for indendørs idræts- og foreningsliv, er det en forudsætning, at tilskuere i al væsentlighed skal være siddende. Stående tilskuere er derfor ikke tilladt. Heller ikke med mundbind.

Forudsætning om, at tilskuere i al væsentlighed skal være siddende, gælder i hele landet.

De bowlinghaller og -center, der er omfattet myndighedernes restriktioner fra den 17. september, kan have yderligere tiltag end her anført. Disse restriktioner og personalets anvisninger skal naturligvis følges.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Oprettet af | 2020-09-16T10:37:17+02:00 16. september 2020|Nyt fra forbundet|