VM set fra landstrænerens side

//VM set fra landstrænerens side

Som tidligere annonceret på forbundets hjemmeside ville dame landstræner Michael Bai komme med et lille skriv vedrørende VM og her er hvad han skriver:

Jeg sidder her på den sidste dag i Vegas og prøver at gøre status over mesterskabet. Det er ikke helt så ligetil, som det plejer at være. Dette mesterskab har været anderledes på mange måder.

Overordnet set, synes jeg at der var et ret højt niveau til dette VM. Der er mange nationer, som producerer spillere der kan yde på et meget højt niveau. Fælles for disse nationer, er at deres spillere spiller rigtig meget konkurrence hele året. Vi rammer desværre ikke det niveau før til sidst i mesterskabet idet vores læringskurve ikke var helt stejl nok og først til 2. omgang af trio fik vi hul på god kommunikation og deraf bedre præstationer.

En ting vi også skulle forholde os til ved dette VM, var at der kun var udtaget tre atleter. Vi havde selvfølgelig forberedt os på dette hjemmefra, men alligevel er det bare anderledes, når man står på banerne og man mærker presset. Så trods forberedelse skulle vi tilpasse os og lære hvad vi skulle gøre for at få det hele til at fungere optimalt.

Vi var egentlig ok spillende under hele mesterskabet, men ok er bare ikke nok, når man står til et VM. MEN jeg er sikker på at vi alle har lært af denne tur og alt vi har lært er lagret og klar til brug ved fremtidige mesterskaber.

Med venlig hilsen

Michael Bai
Damelandstræner DBwF

Links

Nyt fra Facebook

Landsdelsmesterskab for Old Boys/Girls, se mere her
vest.bowlingsport.dk/landsdelsmesterskab-old-boys-girls/
... Se mereSee Less

15 timer siden  ·  

Se på Facebook

Team Danmark var i dag på besøg i Tårnby for at arbejde videre med DartFish samt Specto og til at formidle bowlingdata og viden var forbundet repræsenteret ved landstræner Michael Bai, Talenttræner Anders T. Hansen og landsholdsatlet Dan Østergaard-Poulsen.

Det var en spændende dag og vi blev alle lidt klogere, så forhåbenligt kommer der snart noget brugbart ud af disse møder🎳😀
... Se mereSee Less

17 timer siden  ·  

Se på Facebook
2019-09-09T11:27:47+02:00 30. august 2019|VM|