Nyt dame projekt

I 2019 er der hos DBwF startet et nyt projekt op, som kaldes Projekt Q. Dette projekt er for kvinder, som er fyldt 18 år og som deltager på et af forbundets talent og/eller elitecentre.

Formålet med dette projekt er, at give deltagerne muligheden for at kunne tilegne sig de færdigheder der skal til, for at blive en bedre bowler og derved øge chancerne for at komme i betragtning til en landsholdsplads i de kommende år – dette både på det tekniske, taktiske, fysiske og mentale niveau.

De atleter der har tilmeldt sig, vil få tilbudt ekstra teoriundervisning, idrætspsykologisk undervisning samt mulighed for mesterskabslignende coaching i forbindelse med fx DM, Odense-samt Aalborg international.

I løbet af marts mdr. har der været intromøder i henholdsvis Tårnby og Kolding, så her har damelandstræner Michael Bai, talentchef Anders Vorborg og sportschef Lotte Olsen været rundt for at få projektet skudt i gang.

Med sportslig hilsen

Lotte Olsen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.