Senior – Udviklingsarbejde

Den økonomiske støtte vi får fra DIF forudsætter et fokuseret samarbejde mellem vores udviklingskonsulenter og DIF, for at identificere og implementere strategiske spor. Et af disse spor er særligt rettet mod seniorer med det formål at øge vores tilstedeværelse og aktivitet inden for denne målgruppe.

Vi har iværksat en række strategiske initiativer for at opnå dette mål:

  • Vi arbejder på at tiltrække og engagere seniorer gennem afvikling af store events i samarbejde med andre specialforbund.
  • For at rekruttere og fastholde spillere i alderen 40-59 år fokuserer vi på klubudviklingsforløb. Dette inkluderer aktiviteter såsom åbent hus arrangementer og forbedringer af træningsmiljøet.
  • Yderligere arbejder vi på at tiltrække og fastholde kvindelige bowlers gennem etablering af netværk og tilpasninger af vores turneringsstruktur.

Hvis du ønsker at lære mere om vores strategiske spor og de konkrete tiltag, vi har implementeret, kan du læse om vores arbejde år for år som du kan hente herunder.

Næste strategiske periode løber fra 2026-2029

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.