Rullesport, softball og bowling

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Her får I en indbydelse til et super godt nyt tiltag for børn i alderen 6-14 år😁.

Det er et samarbejde mellem rullesport, softball og bowling 🎳🏏🛴

Det bliver uden tvivl en rigtig sjov dag!
Børnene får lov at prøve kræfter med tre forskellige sportsgrene på et niveau, hvor alle kan være med og hvor fokus er på at have det sjovt.

Jeg glæder mig til forhåbentligt at se en masse bowlingatleter – og måske kommende bowlingatleter 😄

Første gang er d. 26. maj i København, herefter d. 20. okt. i Odense og d. 30. nov. i Århus

Download indbydelse her

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.