Drenge double EYC 2019

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

I mandags startede EYC 2019 i Wien op med disciplinen drenge double og her var de danske konstellationer Nicklas Brade Hansen + Niklas J. Sørensen og Mathias Ankerdal + Marcus Christensen. De kæmpede alle fire bravt, men desværre blev deres scorer ikke høje nok til at blive blandt de fire par, som skulle spille om medaljerne. Nicklas og Niklas endte som nr.12 (2420) og Mathias og Marcus endte som nr. 6 (2504).

Efter spillet har de to drenge doubler beskrevet deres spil på følgende måde:

Nicklas + Niklas:
I mandags spillede vi double, det gik egentlig okay, men det kunne selvfølgelig have gået bedre. Der var små tekniske fejl. Vi lavede 2420, som er okay, men det er ikke nok til at komme i top 4, så vi ender på en 11 plads samlet.

Vi havde det rimelig sjovt og også nogle gange knap så sjovt. Vi havde mange problemer undervejs og kunne begge havde gjort det bedre. Niklas havde problemer med sparespillet i starten, men fik løst det og skrabet en god score sammen, Nicklas havde nemt fra start, men endte med at kæmpe lidt mere og blev lidt frustreret.

Mathias + Marcus:
Vi følte disciplinen gik meget godt, vi havde begge rimelig højt humør hele vejen og vi havde en rimelig god idé om hvad det var der foregik, desværre blev det kun til en sjetteplads, men det er vi fuldt tilfreds med, sådan rent spillemæssigt var banerne rimeligt svære at få god carry på, og meget tricky og vi fik måske ikke løst det som håbet, men vi fik hevet nogle gode serier hjem med mange problemer.

Medaljerne i drenge double blev fordelt således:
Guld: Brent de Ruiter + Mike Bergmann (Holland)
Sølv: Paul Sullivan Purps + Patrick Weichert ((Tyskland)
Bronze: Tim Lindacher + Felix Hübner (Tyskland) og Pyri Puharinen + Jesse Ahokas (Finland)

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_separator style_type=”single|dashed” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#f44336″ top_margin=”” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”center” style_type=”underline dashed” sep_color=””]

EYC Quick link

[/fusion_title][fusion_text]

TIDSPLAN | RESULTATER | STREAMING

[/fusion_text][fusion_button link=”https://www.instagram.com/fremtidensbowling/” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”xlarge” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Instagram – Fremtidens bowling atleter[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.