Pige double EYC 2019

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

I går tirsdag blev der spillet pige double ved EYC i Wien og her blev de danske resultater, at Julie Bendsen og Laura Laugesen endte på en 14 plads (2225) samt Megan Decay og Cecilie Dam endte på en 18 plads (2191).

Efter spillet havde pige landstræner Britt Brøndsted følgende kommentarer til de danske pigers spil:

Vi startede ud med debutanterne Julie og Laura), som selvfølgelig var rigtig spændte og en smule nervøse. De havde lavet en super forberedelse og var skarpe på hvad der skulle til, for at netop de præsterede under de forudsætninger der var.

Det var en start hvor vi havde stor fokus på at være i nuet, tro på hvert slag og ellers finde os tilpas i en ny og til tider stressende situation, som et EYC kan være. Jeg synes de klarede den første disciplin rigtig fint og jeg er stolt af deres måde at arbejde på.

Anden start var vores double (Megan og Cecilie) som havde prøvet det før. Selvom vi havde snakket meget omkring hvor fokus skal være, virkede det stadig som om der lå nogle forventninger og lagde et unødigt pres. Vi kom skidt fra start, og det skabte nogle panikløsninger.

Der kom en anelse mere ro på i 2. Serie, og pigerne fandt nogle bedre løsninger. De kæmpede hele vejen og var der for hinanden, selvom det gode spil lod vente på sig. Vi er dog ikke slået ud, og fik en god snak om hvad der skete. Pigerne arbejder benhårdt for at optimere forholdene og komme endnu stærkere igen. Det imponerer mig fortsat og se hvor professionelt pigerne arbejder med dem selv.

Vi ser frem til en ny dag på banerne.

Medaljerne i pige double blev fordelt på følgende måde:
Guld: Mila Nevalainen + Peppi Konsteri (Finland)
Sølv: Nora Kjellas + Sofia Hultstedt (Norge)
Bronze: Sharon Rietveld + Beaudine Kriele (Holland) og Ottilia Gunnarsson + Hanna Engberg (Sverige)

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_separator style_type=”single|dashed” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#f44336″ top_margin=”” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”center” style_type=”underline dashed” sep_color=””]

EYC Quick link

[/fusion_title][fusion_text]

TIDSPLAN | RESULTATER | STREAMING

[/fusion_text][fusion_button link=”https://www.instagram.com/fremtidensbowling/” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”xlarge” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Instagram – Fremtidens bowling atleter[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.