Pige team vinder SØLV ved EYC

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” admin_toggled=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

I de sidste par dage er der blevet spillet i disciplinen Team for både drenge og piger ved EYC i Wien.

De danske piger har ydet deres bedste og kæmpet bravt i de indledende squads, hvilket resulterede i at de endte på en samlet fjerde plads og derved sikrede sig en plads blandt de fire teams, der skulle kæmpe om medaljerne.

I semifinalen skulle de danske piger møde det svenske team og her vandt Danmark med 784-746 og i den anden semifinale var det teamet fra England der vandt over det Finske team med 781-734. Dvs. finalen i pige team ville blive mellem Danmark og England.

Selve finalen bliver mere spændende end godt er og ender i første omgang 761-761, hvilket resulterede i at de to teams skulle ud i en tie og her var det desværre det engelske team, der vandt med en score på 38-36.

Godt spillet og stort TILLYKKE til det danske pige team, som består af Laura Laugesen (Stars and Strikes), Julie Bendsen (Stenhuset), Megan Dicay (Enghaven), Cecilie Dam (Trekanten KIF) og deres landstræner Britt Brøndsted samt resten af den danske delegation.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=”” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_separator style_type=”single|dashed” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#f44336″ top_margin=”” bottom_margin=”30px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”center” style_type=”underline dashed” sep_color=””]

EYC Quick link

[/fusion_title][fusion_text]

TIDSPLAN | RESULTATER | STREAMING

[/fusion_text][fusion_button link=”https://www.instagram.com/fremtidensbowling/” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”xlarge” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Instagram – Fremtidens bowling atleter[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.