Atleternes talerstol

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

NYT TILTAG UNDER DM SINGLE / DOUBLE

Som noget nyt, inviteres alle atleter til at deltage i ”Atleternes talerstol” 😊

Vi indbyder til en åben og konstruktiv debat, hvor atleterne selv sætter dagsordenen.
Kom og byd ind med det, du brænder for, at få diskuteret.
Eneste forudsætning er, at DIALOG, RESPEKT, SAMMENHOLD og UDVIKLING, driver debatten.

Du er også velkommen til at sende mail med dit tema til Jan Donde på jdo@bowlingsport.dk

Repræsentanter fra Danmarks Bowling Forbunds bestyrelse, udvalg og administration vil være tilstede.

Deltagelsen forudsætter ikke tilmelding på forhånd.

Atleternes talerstol gennemføres to gange under DM:

Fredag den 17. maj 2019 kl. 14.00 – 15.30
Lørdag den 18. maj 2019 kl. 14.00 – 15.30

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”20913″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”liftup” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://bowlingsport.dk/wp-content/uploads/2019/02/respekt-1024×654.png[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.