Rankingfinaler den 15.6 i Odense

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_button link=”https://bowlingresults.info/ranking/2019/” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”large” stretch=”yes” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Resultater[/fusion_button][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

I lørdags blev rankingfinalen for ungdom afviklet i Odense. Der var otte drenge og piger fra junior- og ynglingerækken, i alt 32 atleter, der havde kvalificeret sig til finalen via deltagelse i et antal af de syv rankingstævner, der har været afholdt i løbet af sæsonen.

VBS Bowling havde sponsoreret en bowlingkugle til de fire fra hver kategori, der klarede sig videre til semifinalerne, så i alt 16 kugler skulle fordeles.

Alle otte fra hver kategori spillede syv serier matchplay. Derefter var det de fire med højeste samlet score, der gik videre til semifinalerne, hvor nummer 1 skulle møde nummer 4, og nummer 2 skulle møde nummer 3. De to vindere mødte herefter hinanden i finalen. I både semifinale og finale blev der spillet to serier, og de blev afgjort ud fra det samlede keglefald.

Hos junior piger blev Lotte Liv Jensen fra HUK96 og Laura Christensen fra Brasilia nr. 3, Hanne Antonsen fra Trekanten nr. 2, og vinder blev Julie Bendsen fra Stenhuset.

Hos junior drenge blev David Günther fra SAS og Niclas Rasmussen fra Brasilia nr. 3, Emil Høstbo fra Trekanten nr. 2, og vinder blev Nicolas Carter fra Haslev.

Hos ynglinge piger blev Anna Djursing fra Pin Crackers og Helene Lærkegård fra Ravnsborg nr. 3, Cecilie Dam fra BK Trekanten nr. 2, og vinder blev Line Mia Jensen fra Lucky.

Hos ynglinge drenge blev Marcus Christensen fra Enghaven og Nicklas Brade fra Enghaven nr. 3, Niklas Sørensen fra Enghaven nr. 2, og vinder blev Mathias Ankerdal fra Trekanten.

Årets atlet skulle også kåres, og blandt et felt af flotte nomineringer blev prisen velfortjent uddelt til Line Mia Jensen fra Lucky.

Tak til både sponsor, hallen og arrangører for en god dag i Odense, og ikke mindst stort tillykke til alle præmietagere samt årets atlet.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.