VM set fra landstrænerens side

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Som tidligere annonceret på forbundets hjemmeside ville dame landstræner Michael Bai komme med et lille skriv vedrørende VM og her er hvad han skriver:

Jeg sidder her på den sidste dag i Vegas og prøver at gøre status over mesterskabet. Det er ikke helt så ligetil, som det plejer at være. Dette mesterskab har været anderledes på mange måder.

Overordnet set, synes jeg at der var et ret højt niveau til dette VM. Der er mange nationer, som producerer spillere der kan yde på et meget højt niveau. Fælles for disse nationer, er at deres spillere spiller rigtig meget konkurrence hele året. Vi rammer desværre ikke det niveau før til sidst i mesterskabet idet vores læringskurve ikke var helt stejl nok og først til 2. omgang af trio fik vi hul på god kommunikation og deraf bedre præstationer.

En ting vi også skulle forholde os til ved dette VM, var at der kun var udtaget tre atleter. Vi havde selvfølgelig forberedt os på dette hjemmefra, men alligevel er det bare anderledes, når man står på banerne og man mærker presset. Så trods forberedelse skulle vi tilpasse os og lære hvad vi skulle gøre for at få det hele til at fungere optimalt.

Vi var egentlig ok spillende under hele mesterskabet, men ok er bare ikke nok, når man står til et VM. MEN jeg er sikker på at vi alle har lært af denne tur og alt vi har lært er lagret og klar til brug ved fremtidige mesterskaber.

Med venlig hilsen

Michael Bai
Damelandstræner DBwF

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=””]

Links

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Tidsplan
Resultater
Streaming
Onlinescore

[/fusion_text][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=””]

Nyt fra Facebook

[/fusion_title][fusion_code]W2N1c3RvbS1mYWNlYm9vay1mZWVkIGNvbHM9M10=[/fusion_code][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.