YET i England – 1. stop.

Syv danske atleter havde fundet vej til Southampton hvor sæsonens første stop på Europa-touren for ungdom (YET) blev afholdt. For nogle af dem var det dog ikke helt problemfrit, idet deres kugler ikke var kommet med flyet på grund af strejke. Der blev igangsat et større hjælpearbejde, bl.a. via Facebook, og det lykkedes at få kontakt til en proshop i England der kunne være behjælpelig, men alligevel ikke den bedste start på weekenden.

Der blev i indledende runde spillet seks serier i fire forskellige aldersopdelte kategorier, hvor piger og drenge var slået sammen, hvilket gav pigerne 8 kegler i handicap pr. serie.

Selv med “kun” syv danske atleter lykkedes det alligevel at få tre med videre fra de indledende runder, hvor otte spillere gik videre i hver kategori, og alle tre skulle findes i kategori C (under 19).

Alle finalestep blev afviklet som bedst over tre serier, med et point pr. vunden serie, og nr. 8 mødte nr. 1, nr. 7 mødte nr. 2, o.s.v.

Line Mia Jensen fra Lucky tabte 2-0 i finalestep 1, medens både Marcus Fischer fra Pin Crackers og Erik Grundahl fra Ravnsborg avancerede til finalestep 2 hvor de heldigvis undgik hinanden. De vandt begge step 2, og skulle derfor møde hinanden i selve finalen. Det blev en spændene og tæt finale som Erik trak sig sejrrigt ud af, så Marcus Fischer blev nr. 2 og Erik Grundahl vandt dermed The English Red Rose Open i kategori C. Stort tillykke til dem begge.

Alle resultater kan ses her.

Næste YET stævne er i Belgien fra d. 19. til d. 27. oktober, hvor der allerede er tilmeldt en del danske atleter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.