FBM Old Boys/Girls 2019

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_button link=”https://resultater.bowlingsport.dk/dbwf/fbmobg/2019/” text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”custom” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”xlarge” stretch=”yes” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Resultater[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”20px” bottom_margin=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_button link=”https://onlinescore.qubicaamf.com/?idcenter=7890″ text_transform=”” title=”” target=”_blank” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”custom” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”xlarge” stretch=”yes” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Online score[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”20px” bottom_margin=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_text]

Ansvarlig for aktiviteten:

[/fusion_text][fusion_text]

Kim T. Andersen
Telefon: 41649800
Mail: dm-leder@bowlingsport.dk

[/fusion_text][fusion_text]

Dokumenter

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Download indbydelse

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_4″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Billeder af medaljetagerne. Billeder kan ses i fuld format på forbundets facebook side, du kommer til billederne HER

[/fusion_text][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=””]

Semi- og finaler

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Så er semi- og finaler igang. Der vil kunne følges med HER
Hvor der opdateres efter hver serie. Der er onlinescore fra hallen på flg. link

Se billeder fra FBM Old Boys/Girls ved at trykke HER

Old Boys 50-64 år skal Michael Baltzersen Pin-Crackers møde Michael Wittendorff Enghaven i finalen, og hos Old Boys 65+ skal Jan S. Christiansen møde Erik N. Svensson begge fra S.A.S.

Old Girls 50-59 år her skal Trine D. Simonsen Enghaven møde Karin Winsløv Politiet IF i finalen, hos Old Girls 60+ skal Elin N. Hansen RBK 90 møde Bente Christensen

Medaljetagere
Old Boys 50-64 år Guld Michael Wittendorf / Sølv Michael Baltzersen / Bronze Bjørn H. Lieberkind – Tommy Christensen
Old Boys 65+ år Guld Jan S. Christiansen / Sølv Erik N. Svensson / Bronze Jørgen Hansen – Arne Hansen
Old Girls 50-59 år Guld Karin Winsløv / Sølv Trine D. Simonsen / Bronze Rikke Q. Bork – Jane Rasmussen
Old Girls 60+ år Guld Elin N. Hansen / Sølv Bente Christensen / Bronze Dorthe Bierregaard – Eva Kristensen
Old Boys Par Guld Kent Wigman – Henrik Jørgensen / Sølv Michael Wittendorff – Lars Nielsen / Bronze Thomas R. Carter – Bjørn H. Lieberkind
Old Girls Par Guld Trine D. Simonsen – Jane Rasmussen / Sølv Karin Winsløv – Camilla Poulsen / Bronze Tine Bune – Helle O. Andersen

Resultater kan ses HER

Forbundet siger tak for i år, og håber på at få et lige så godt FBM Old Boys Girls 2020

[/fusion_text][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=””]

Kvartfinaler.

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Så er kvartfinalerne igang. Der vil kunne følges med på https://resultater.bowlingsport.dk/dbwf/fbmobg/2019/kvart-alle.asp
Hvor der opdateres efter hver serie. Der er onlinescore fra hallen på flg. link https://onlinescore.qubicaamf.com/?idcenter=7890

Så er de fire serier overstået og vi ved nu hvem der skal spille semifinaler.
Hos Old Boys 50-64 år er det Michael Baltzersen Pin-Crackers / Michael Wittendorff Enghaven / Tommy Christensen BK Center / Bjørn Lieberkind Ravnsborg
Hos Old Boys 65+ er det Jan S. Christensen S.A.S / Arne Hansen RBK 90 / Erik N. Svensson S.A.S / Jørgen Hansen M.B.K 07
Hos Old Girls 50-59 år er det Trine D. Simonsen Enghaven / Karin Winsløv Politiet IF / Jane Rasmussen Ravnsborg / Rikke Qwist Bork S.A.S
Hos Old Girls 60+ er det Elin N. Hansen RBK 90 / Bente Christensen Brasilia / Eva Kristensen Politiet IF / Dorthe Bierregaard BK Pletten

Se billeder fra kvartfinalen ved at trykke HER

Vi vil opdaterer her på siden efter hver runde i finalespillet i løbet af dagen, så hold godt øje med hjemmesiden. Der vil også blive opdateret på Facebook løbende.

[/fusion_text][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=””]

4. start

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Sidste start af FBM Old Boys/Girls er nu overstået, og man må sige der er nogle der laver kegler.

Hos Old Boys 50 til 64 år lavede Allan Bryde BK Sisu 1309 kegler, og cuttet er her 1253 kegler, hvilket er Bjørn Lieberkind BK Ravnsborg, og hos Old Boys 65+ var det Jørgen Hansen M.B.K 07 som lavede 1115 kegler i alt, hvilket gør at cuttet hos dem er 1061 kegler hvilket gør at Arne Hansen RBK 90 er sidste man til kvartfinalerne i morgen.

Hos Old Girls 50 til 59 år lavede Jane Rasmussen BK Ravnsborg 1239 kegler hvilket bringer hende op på første pladsen hos Old Girls 50 til 59 år, af de 8 der går til kvartfinalen er det Pia Jensen LBC 2012 der er sidste dame der skal spilles kvartfinale i morgen tidligt. Ved Old Girls 60+ var det Elin Hansen RBK 90 der lavede mest, og her er cuttet 947 hvilket gør at Joan Buchardt SAS er sidste dame i den række der skal spille kvartfinale.

Vi siger tillykke til Trine D. Simonsen Enghaven og Jane Rasmussen BK Ravnsborg som vinder Old Girls Double samt Kent Wigman Brasilia – Henrik Jørgensen Enghaven som vinder guld hos Old Boys. Der skal også lyde en kæmpe tillykke til resten af medaljetagerne.

Vi vil opdaterer her på siden efter hver runde i finalespillet i morgen, så hold godt øje med hjemmesiden. Der vil også blive opdateret på Facebook løbende.

[/fusion_text][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=””]

3. start

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Så blev tredje start afsluttet og nu mangler vi kun en start for at se hvem der går videre.
Kent Wigman Brasilia har lagt fra havn hos Old Boys 50 til 64 år ved at vælte 1330 kegle, hvilket sætter ham ind på en 2. plads.
Hos Old Boys 65+ Væltede Mogens Danielsen BK Keglerne 1086 kegler. Cuttet hos Old Boys 50 til 64 år er pt. 1210 kegler som er Michael Sørensen SAS, cuttet hos Old Boys 65+ er pt. 1054 kegler.

Old Girls 50 til 59 år lavede Tine Bune BK Center 1193 kegler, hos Old Girls 60+ Dorthe Bierregaard BK Pletten 1048 kegler. Cuttet hos Old Girls 50 til 59 år er 932 kegler og 60+ er cuttet 922 kegler

Vi vil opdaterer her på siden efter hver start, så hold godt øje med hjemmesiden. Der vil også blive opdateret på Facebook løbende.

[/fusion_text][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=””]

2. start

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Så fik vi overstået anden start. Og nu har vi haft 88 Old Boys og 36 Old Girls i ilden.

I anden start var det hos Old Boys 50 til 64 år Michael Baltzersen Pin-Cracker som lavede mest og han lavede 1297. Hos herrer 65+ var det Erik Svensson fra SAS som lavede 1275 kegler, og det er nok til at han ligger godt med i toppen.

Hos Old Girls 50 til 59 år er det Karin Winsløv fra Politiet IF der lavede 1232 kegler. Old Girls +60 har Anette Petersen LBC 2012 lavet 1066 kegler.

Cuttet hos Old Boys 50 til 64 år er pt. 1197 kegler og +65 år er cuttet 1041 kegler. Cuttet hos Old Girls 50 til 59 år er 797 kegler og +60 er det 867 kegler

Vi vil opdaterer her på siden efter hver start, så hold godt øje med hjemmesiden. Der vil også blive opdateret på Facebook løbende.

[/fusion_text][fusion_title margin_top=”” margin_bottom=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” size=”3″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=””]

1. start

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Første start er nu overstået, og de første atleter har været i ilden. Og scoren er pænt høje.

Hos Old Boys 50 til 64 år er det Tommy Christensen der har lagt sig i spidsen med 1333, cuttet er pt. 1152.
Old Boys 65+ er det Børge Keller med 1119 over 6 serier, og her er cuttet 930 pt. Old Boys Double er det pt. Thomas Carter Ravnsborg og Pierre Bocquet Køge 75 der har lagt sig i spidsen.

Hos Old Girls 50 til 59 år er det Helle Hansen Politiet IF der har lagt sig i spidsen med 1058 og cuttet er her 797, men her er der pt. kun 3 der har spillet.
Old Girls 60+ er det Bente Christensen Brasilia der har lagt sig i førertrøjen med 1064, og her er cuttet 779. Old Girls double er det pt. Jane Haarbye Allerød BC og Helle Hansen Brasilia Politiet IF der har lagt sig på førstepladsen med en score på 1913.

Vi vil opdaterer her på siden efter hver start, så hold godt øje med hjemmesiden. Der vil også blive opdateret på Facebook løbende.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.