Repræsentantskabsmøde 2020

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Danmarks Bowling Forbund afholder repræsentantskabsmøde lørdag den 21. marts 2020 kl. 11.30 i Fredericia-Hallerne.
Inden repræsentantskabsmødet afholder Øst og Vest årsmøder kl. 10.00 samme sted.

Download dagsorden her

Mandatfordeling og oplysninger vedrørende tilmelding m.m. vil fremgå af hjemmesiden primo februar 2020.

Vi henleder klubbernes opmærksomhed på, at der i forbindelse med ændret termin for afholdes af repræsentantskabsmødet, også er ændret deadline for indsendelse af eventuelle forslag:

Forslag stillet af bowlingklubber skal være modtaget af administrationen senest den 1. januar

[/fusion_text][fusion_button link=”https://bowlingsport.dk/home/administrationen/repraesentantskabet/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Alt om repræsentantskabet[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.