YET Frankrig

I weekenden fra d. 22. til d. 24. november havde 12 danske atleter fundet vej til Frankrig, som var det fjerde stop på årets YET-tour. Der blev spillet i tre forskellige aldersopdelte rækker, hvor piger og drenge er slået sammen, og pigerne får derfor tildelt otte kegler i handicap pr. serie.

Alle spillede seks serier indledende, og det lykkes for tre danske atleter at gå videre efter de indledende runder, nemlig Cecilie Dam og Emil Høstbo, begge fra Trekanten, samt Magnus Rehnquist fra Brasilia. I første finalestep blev kegler fra indledende ikke taget med, og der blev spillet fire serier, hvorefter top tre gik videre til trinfinalerne.

Emil Høstbo og Magnus Rehnquist klarede sig begge videre i deres respektive rækker, Emil som nr. 2, og Magnus som nr. 1.

I step to skulle nr. 3 møde nr. 2, hvor der blev spillet en serie, og her trak Emil desværre det korte strå, men fik en flot 3. plads.

Magnus sad over og gik direkte videre til selve finalen, og her vandt Magnus i fin stil.

Stort tillykke til både Emil og Magnus med de flotte placeringer, og dejligt igen at se de danske farver flot repræsenteret på YET-touren.

Alle resultater kan ses her

Næste stop på YET-touren er i Holland til februar.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.