Covid 19 opdatering pr. 17-4

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

At sammenhold har mange synonymer og at sammenhold har forskellig betydning og værdi, afhængig af det enkelte individ og i forhold til, hvilken rolle den enkelte har i Danmarks Bowling Forbund, er uomtvistelig.

Men at sammenhold skulle få den betydning og værdi, det har netop nu, var der sikkert ikke mange, der havde budt på, i starten af marts.

Den uventede udfordring har givet sammenhold en ny og stærk dimension. Hele Danmarks kan jo virkelig godt stå sammen, når det gælder.

Afslutning af sæson 2019/20
Forbuddet mod forsamlinger i grupper på mere end 10 personer opretholdes foreløbig frem til 10. maj. En genoptagelse af sæsonen med en afslutning inden for den sædvanlige tidsramme, er derfor ikke længere en mulighed.

Der er altid mere end én mulighed, når man står overfor et valg. Det gælder også, når der skal træffes en beslutning om hvilken skæbne sæsonen skal have. Det ligger bestyrelsen meget på sinde, at uanset hvilket valg der træffes, så vil beslutningen udspringe af vores sammenhold samt et princip om: ”En for alle og alle for en”. Vi begynder derfor ikke at gøre forskel på de enkelte turneringer indbyrdes.

Bestyrelsen har truffet et klart valg. Enten genoptages turneringen med en afslutning, eller også annulleres hele sæsonen. Løsninger mellem et; ”enten/eller”, vil ikke ske. Det skylder vi sporten, det skylder vi hinanden og ikke mindst vores samarbejdspartnere.

Status på sæsonen er, at hvert hold i gennemsnit mangler mellem to til fire kampe for at være i mål. Ingen af os ved lige nu, hvor langt tid vi har til at færdiggøre sæsonens aktiviteter. I bestyrelsen er der en tro på, at alle – atleter, frivillige, ansatte og samarbejdspartnere – vil gå langt for at komme i mål, hvis det kan ske på en god måde og uden den enkeltes helbred som indsats.

Vi er i bestyrelsen meget bevidst om, at alle i og omkring sporten vil foretrække en klar og tydelig udmelding. Det ønsker vi også i bestyrelsen. Det er som at arbejde med et aldrig færdigt eller fuldendt motiv, når man ikke kender dagen i morgen. Vi har naturligvis en del overvejelser ved en mulig genoptagelse af sæsonen. Læs nærmere om overvejelserne i referatet fra bestyrelsesmødet den 9. april.

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at bestyrelsen vil strække sig endog MEGET langt for at sikre en færdiggørelse af sæsonens afbrudte aktiviteter. Forudsætningen er imidlertid, at myndighederne skaber den mulighed.

Sæson 2020/21
Arbejdet med den nye sæson har været i gang i flere måneder. Efter planen åbnes der for holdtilmelding til sæsonen primo maj,
med sidste tilmelding den 5. juni 2020.

Medlemstallet for Danmarks Bowling Forbund i en positiv udvikling
Hvert år ved årsskiftet opgør Danmarks Idrætsforbund medlemstallene for de enkelte forbund. Opgørelsen tager udgangspunkt i klubbernes indberetning af deres medlemstal via den såkaldte CFR-indberetning.

Resultatet for 2019 viser, at kurven fortsat er flad og stort set på niveau med medlemstallene fra 2017 og 2018, dog med en lille fremgang på 0,6 %. En fremgang der naturligvis dækker over til- og afgang fordelt på de forskellig aldersgrupper.

En gennemgang af de bagvedliggende medlemstal samt de aktiviteter, der skal skabe et grundlag for yderligere vækst, følger i maj måned.

Yderligere information

  • Mere information vedrørende sæson 2019/20 og 2020/21 – se referat for bestyrelsesmøde 9. april

https://bowlingsport.dk/home/administrationen/repraesentantskabet/bestyrelsen-referater/

  • Næste bestyrelsesmøde 23. april
  • Ønsker du fremover at få tilsendt mail med information fra bestyrelsen direkte, kan du tilmelde dig her https://bowlingsport.dk/bestyrelsen/
  • Bemærk, at hvis du skifter mailadresse – eller vil afmeldes, skal du sende en mail til kontor@bowlingsport.dk
  • Husk dog at alle klubformænd automatisk modtager disse informationer og at mailadresser til klubformænd trækkes fra Bowlingportalen.
  • Henvendelser vedrørende denne information kan ske til kontor@bowlingsport.dk

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#ff9800″ top_margin=”” bottom_margin=”20px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Ønsker du direkte mail med information fra bestyrelsen så tilmeld dig herunder

Ups! We kunne ikke finde din formular.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, kommende konkurrence og meget mere direkte i din indbakke.